Column - Hoe gaat het met je?

Datum: 22 april 2021
Laatst bijgewerkt: 23 april 2021
Door: Simon Broekstra
Het is nu meer dan één jaar geleden dat Nederland officieel de eerst coronapatiënt bekend maakte. Toenmalig minister Bruno Bruins van Medische Zorg was aanwezig in het programma ‘Het coronavirus; feiten of fabels’ bij NPO 1 en kreeg op een briefje aangereikt dat Nederland niet meer coronavrij was.

Een jaar na dato is er veel gebeurd. De regering kwam met diverse maatregelen om het virus te bestrijden en een pakket met financiële compensaties moet ervoor zorgen dat het bedrijfsleven deze crisis enigszins doorkomt. De sector groen, grond en infra kon gelukkig doorwerken, al was het soms wel behelpen. 

Bel je bedrijvenadviseur of neem anders contact op met de Ondernemerslijn. We staan je graag te woord! 

Een belangrijke vraag in deze bijzondere tijd is: “Hoe gaat het met je?” Normaal doen we in de wintermaanden veel bedrijfsbezoeken, maar dat is nu slechts beperkt gedaan. Toch zijn we benieuwd hoe het gaat. Bellen, mailen en Teams-bijeenkomsten helpen hierbij, al kan dit nooit op tegen een fysiek bezoek. Laat staan dat je eens ‘spontaan’ langs kunt komen. Mocht je de laatste periode nog geen contactmoment hebben gehad, dan nodigen we je uit om ons eens te bellen. Bel je bedrijvenadviseur of neem anders contact op met de Ondernemerslijn. We staan je graag te woord! 

Laten we hopen dat het vaccin het gewenste effect heeft, zodat we over een aantal maanden weer in een vrijere wereld mogen leven. En dat contact met familie en vrienden of het bezoeken van een voetbalwedstrijd of een concert weer als ‘normaal’ mag worden gezien. Tot die tijd wensen we je veel werkplezier en gezondheid toe! Hopelijk mogen we elkaar snel weer de hand drukken met de vraag: “Hoe gaat het met je?”