Column - Een tipje van de sluier

Datum: 18 februari 2020
Laatst bijgewerkt: 26 februari 2020
Door: Erna Berends
“Wij informeren, verbinden, ontzorgen en ondersteunen cumelabedrijven en zorgen voor een gezonde sector, nu en in de toekomst.” Deze krachtige zin staat op de nieuwe website van Cumela, die op donderdag 19 maart wordt gelanceerd.

Informeren
Dat doe ik bij dezen. Noteer 19 maart in je agenda voor de algemene ledenvergadering in Nijkerk. Als lid heb je de hoogste zeggenschap binnen de vereniging. Laat je stem horen, stel de vraag die je altijd al hebt willen stellen of kom met een idee om samen te werken aan een gezonde sector. Informeer ons over dat wat jij belangrijk vindt in de belangenbehartiging in de breedste zin van het woord.

Op 19 maart vindt ook de lancering van de nieuwe website en huisstijl plaats en kun je een rondje lopen door het verbouwde pand van Cumela. Een nieuwe website, zodat je de informatie beter vindt en gemakkelijker kunt lezen op je mobiel. Het is een professionele website met een praktische aanpak in een nieuwe huisstijl. Een huisstijl met pit, lef en trots. Sympathiek, respect, gelijkheid, eerlijk, hard werken en samen doen zijn termen die de website en huisstijl goed omschrijven. Ook het verbouwde pand straalt dat uit. Ontmoet daar op 19 maart de Cumela-medewerkers die jou informeren, verbinden, ontzorgen en ondersteunen.

Ontzorgen
Bel de Ondernemerslijn en laat je als ondernemer ontzorgen. In januari 2020 zijn er vier procent meer vragen gesteld aan de Ondernemerslijn ten opzichte van 2019. Ontzorgen doen we door de vraag achter de vraag te achterhalen, niet alleen bij de Ondernemerslijn, maar ook bij Cumela Verzekeringen en Cumela Advies. Op 19 maart ervaar je hoe en waar dit in Nijkerk plaatsvindt. Ook dan kun je je vragen stellen.

Ondersteunen
Wij staan jou als ondernemer en jouw bedrijf bij. Dat betekent dat we kritisch zijn, soms vragen stellen die niet leuk zijn en antwoorden geven die eerlijk zijn, maar die je als ondernemer misschien niet altijd wilt horen. Ondersteunen kan als bespreekbaar is wat er speelt en daarom stellen wij die niet leuke vraag, geven wij niet altijd het gewenste antwoord, maar ervaar je het als een nuttig gesprek.


Verbinden
Dat gebeurt op de Inspiratiedagen, Contactdagen en studieclubavonden en op de algemene ledenvergadering. Daar krijg jij als lid de kans om verbinding te leggen met collega’s, Cumela-medewerkers, inspirerende sprekers of gastbedrijven. Wij verbinden ook de overheid aan onze sector en de leden aan de overheid. Verbinding resulteert in nieuwe zienswijzen, andere inzichten en in samen krachtiger optrekken.

Ervaar ook dat op 19 maart. Graag tot dan!