sima

Bestel tijdig gratis kaarten voor 100 jarige Sima

Datum: 28 oktober 2022
Laatst bijgewerkt: 28 oktober 2022
Door: Toon van der Stok
Voor het eerst vindt de Sima in het najaar plaats. Het is tevens de eerste grote internationale mechanisatiebeurs sinds corona. Voor de beurs die van 6 t/m 10 november plaats vindt, is het een extra bijzondere editie want de beurs bestaat precies 100 jaar. Wie de beurs wil bezoeken kan nu gratis toegangsbewijzen aanvragen.

Tijdens de SIMA 2022 worden 1.800 exposanten verwacht uit 40 verschillende landen. De exposantenlijst van de beurs kun je bekijken via deze link. Naar verwachting zullen er 230.000 bezoekers uit 135 landen naar de vakbeurs komen. Door de verplaatsing naar het najaar hoopt de organisatie ook op extra bezoekers omdat er in het najaar veel meer investeringsbeslissingen worden genomen. De Sima biedt dan de mogelijkheid om machines eerst nog live te bekijken.

Innovatie staat opnieuw centraal tijdens de aankomende beurseditie en is onder andere terug te vinden in het SIMA TECH forum in Hal 6 en in de presentatie van de winnaars van de SIMA Innovation Awards. Ook is er – nieuw dit jaar – de SIMA Farming Awards, een wedstrijd voor innovatieve landbouwpraktijken gericht op duurzaamheid en circulair ondernemen.

Gratis toegangsbadge

Iedereen die de beurs wil bezoeken kan nu al online een gratis toegangsbadge voor de SIMA aanvragen via  deze link. De badge is geldig tijdens de hele beursperiode. Voor meer beursinformatie kun je kijken op: www.simaonline.com. Voor vragen over bezoek of deelname aan de SIMA 2022 kun je altijd contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiging van de beurs, Promosalons Nederland, tel 020-4620020, e-mail [email protected]

Volg de SIMA 2022 ook op social media: twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram en Youtube

Reis en verblijf

Met de Thalys reis je snel en comfortabel naar Parijs. De Thalys rijdt 10 keer per dag vanuit Amsterdam, via Schiphol en Rotterdam in 3 uur en 19 minuten naar Parijs. Vanaf Rotterdam Centraal is de reistijd slechts 2.36 uur! Boek tickets via deze link. Hotelkamers kun je eenvoudig boeken via de bekende boekingssites.