elektrisch (1828), bouwmachines, etec, personeel en arbeid (111), 2021 (4388)

Zet met een kort filmpje onze sector op de kaart

Datum: 8 juni 2021
Laatst bijgewerkt: 9 juni 2021
Door: Nico Willemsen
Gebruik de Groene Zomer om alle mooie, vindingrijke en innovatieve maatregelen uit onze sector om emissies te reduceren onder het grote publiek te promoten. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een filmpje insturen. Heb je nog geen film dan krijg je nu de kans om die tegen een laag bedrag te laten maken.

De Groene Koers gaat via de Groene Zomer alle mooie initiatieven om duurzamer te werken in het zonnetje zetten. Daar horen ook filmpjes uit onze sector bij. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een filmpje maken waarin de vraag beantwoord wordt: Hoe draag ik (of mijn product, project, initiatief) bij aan een duurzame sector? Waarmee je meteen ook een bijdrage levert aan de Groene Koers.  

Film laten maken
Heb je geen tijd of geen zin om zelf aan de slag te gaan dan heeft de Groene Koers een mooi aanbod. "Wanneer je een video wilt maken in samenwerking met De Groene Koers, dan maken we een afspraak met jou en onze cameraman om de video op te nemen (locatie in overleg). In dit geval vragen wij hiervoor een eigen bijdrage van € 250,- exclusief btw. De video is vrij te gebruiken na publicatie in De Groene Zomer. 

Wil je meedoen meld je dan aan en geef dan meteen aan of je zelf een film gaat leveren of gebruik gaat maken van het Koers-aanbod. Vervolgens wordt in overleg afgesproken wanneer de film getoond gaat worden. Een uitgelezen kans om je emissievrije machines te tonen, een milieuvriendelijker manier van werken te tonen of andere slimme oplossingen een podium te geven. Laat vooral zien waar je trots op bent en wat je in het zonnetje wil zetten.  

Hiermee dragen wij bij aan kennisdeling en het uitwisselen van waardevolle initiatieven en ervaringen over de verduurzaming van de mobiele werktuigen en bouwmachines. 

Meedoen met De Groene Zomer? Meld je aan!
Jouw idee voor een pitch of je eigen pitchvideo ontvangen wij graag voor 18 juni via [email protected]. Wij nemen dan graag contact op voor het vormgeven van de pitchvideo of het programmeren ervan in De Groene Zomer.

De Groene Koers

In het project De Groene Koers gaat onder meer Cumela aan de slag met het bij elkaar brengen van partijen en het combineren van kennis. Op die manier wordt samen met ondernemers gezocht naar manieren om de uitstoot van mobiele werktuigen richting 2030 verder te verlagen. “We zoeken bedrijven met goede ideeën!”, zegt beleidsmedewerker Nico Willemsen. Ga voor meer informatie naar de website van De Groene Koers.