Balenpers

Vernieuwde website cao Loonwerk

Datum: 24 juli 2019
Laatst bijgewerkt: 31 maart 2020
Hoe ziet de cao LEO er uit? Wat staat er in over vakantiedagen? Het zijn vragen die de vernieuwde website over de cao Landbouwwerktuigen Exploiterende Ondernemingen (LEO) snel en eenvoudig beantwoordt. Kijk op www.caoloonwerk.nl. De sociale partners hebben de website mede mogelijk gemaakt.

Na een grote opknapbeurt staat sinds 19 juli de nieuwe website over de cao Loonwerk online. Zowel werkgevers als werknemers kunnen hier terecht met hun vragen over de cao. De antwoorden op die vragen kunnen ze vinden door in het digitale boekje te zoeken of door gebruik te maken van de zoekfunctie. 

Makkelijke zoekfunctie
De ervaringen met de zoekfunctie zijn goed. "Op de startpagina staat een zoekbalk en via die balk kun je op alle trefwoorden zoeken. Als je daarin bijvoorbeeld overwerk als zoekterm intoetst, vind je artikelen die te maken hebben met overwerk. Ook kun je de subsidiemogelijkheden vinden en de oude cao’s." Cumela was een van de partners die meedacht over de website. Daarnaast werkten er ook andere partners aan mee.


Wanneer er in de toekomst nieuwe wijzigingen komen, vind je die aanpassingen op de website. Kom je er op www.caoloonwerk.nl alsnog niet uit? Neem dan contact op met de Cumela Ondernemerslijn via 033 - 247 49 99 of stuur een e-mail naar [email protected].

Bekijk de nieuwe website