Marcel Elferink

Marcel Elferink wordt wethouder

Datum: 22 juni 2022
Laatst bijgewerkt: 23 juni 2022
Marcel Elferink heeft 'Cumela gaat lokaal' wel heel letterlijk genomen. Vandaag wordt hij namelijk geïnstalleerd als wethouder van Deventer. Dit betekent dat hij afscheid neemt van Cumela Verzekeringen.

Marcel is sinds juni 2014 werkzaam voor Cumela Verzekeringen. Als teamleider verzekeringsadvies is hij een bekend gezicht bij veel leden. Naast zijn werkzaamheden bij Cumela, was Marcel al jarenlang actief lid als gemeenteraadslid. Helaas houdt zijn benoeming in dat hij zijn taken bij Cumela Verzekeringen moet beëindigen. 

Een wethouderschap is voor mij 'de kroon' op mijn lokale politieke carrière. Dit is ook de reden dat ik mij desgevraagd beschikbaar heb gesteld, ondanks het feit dat ik het bij Cumela erg naar mijn zin heb. Maar, als de (burger)plicht roept... aldus Marcel Elferink.

Cumela bedankt Marcel voor zijn toewijding, enthousiasme en zijn bijdrage aan de kwalitatieve en kwantitatieve groei van het verzekeringsbedrijf. Wij feliciteren Marcel van harte met zijn nieuwe functie als wethouder en gaan ervan uit dat de belangen van de cumelaondernemers bij hem in goede handen zijn. Wij wensen Marcel het allerbeste voor de toekomst en veel succes in zijn nieuwe functie!