NL leer door, leren, man

Maak gebruik van de e-learnings voor onze sector!

Datum: 26 januari 2022
Laatst bijgewerkt: 27 januari 2022
Door: Dick Klop
Ondernemers en medewerkers van bedrijven die de cao Groen, Grond en Infrastructuur toepassen kunnen sinds kort gratis gebruik maken van e-learnings via de kennisbank van AgriHolland. Maak jij er al gebruik van? Dan zijn we nieuwsgierig naar je ervaring en horen we graag je mening.

Wat kun je met de e-learnings?
Je vindt er 11 e-learnings over de meest uiteenlopende onderwerpen op. Het materiaal is ontwikkeld in samenwerking met het bedrijfsleven en onderwijs. Doel is om je kennis en inzicht uit te breiden van jezelf maar zeker ook van je medewerkers. Hoe makkelijk is het om tijdens een toolbox wat materiaal uit de e-learning er bij te pakken om hier samen met je mensen over te sparren. Je kunt gratis een account aanmaken, er rondstruinen en zo makkelijk je kennis bijspijkeren op een door jou zelf gekozen tijdstip.

Nog geen gratis account aangemaakt?
Doe dat dan alsnog. Het is de ideale manier om actuele en praktische kennis op te doen over heel veel onderwerpen die je tegenkomt in het dagelijkse werk. Denk aan kennis en inzicht over de bodem, onderhoud machines, mestgassen, verkeer, rioleringen enz.

Voor wie?
Iedereen kan er iets van opsteken. Ook zij-instromers of een medewerker die zich verder wil ontwikkelen of specialiseren, is het materiaal in de kennisbank bij uitstek geschikt. Je kunt het zelfstandig doornemen of samen met collega’s. Door een ervaren medewerker te vragen om collega’s te begeleiden bij het maken van de e-learnings, draag je meteen bedrijfsspecifieke kennis over en toon je waardering voor je ervaren medewerkers.

Wat vind jij?
Mocht je een vraag, opmerkingen of aanvulling op de e-learnings hebben mail dan naar  [email protected] of [email protected].

 

ArgiHolland kennisbank