Jacco, Vonhof, MKB, 2022

Kijk 12 januari in Cumela Live naar Jacco Vonhof

Datum: 7 januari 2022
Laatst bijgewerkt: 11 januari 2022
Door: Toon van der Stok
Waarom kan juist de nieuwe regeringsploeg het MKB helpen om zijn rol als stabiele motor van de economie te vervullen? Deze en andere vragen bespreken we met Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland, en Wim van Mourik, voorzitter Cumela, om 20:30 in de tweede Cumela Live op 12 januari.

Jacco Vonhof is als voorzitter van MKB-Nederland een van de belangrijkste vertegenwoordigers van onze sector in het Haagse. Vanuit die functie is hij een graag geziene gast in talkshows als Op 1, Jinek en Beau. Wij zijn blij dat we nu kunnen melden dat Vonhof 12 januari te gast is bij ons en dan ook Cumela Live aan zijn lijst mag toevoegen.

Jacco Vonhof, MKB, Nederland, 2022

Wat kunnen we verwachten?
Als geen ander weet de voorzitter van MKB-Nederland wat het midden- en kleinbedrijf nodig heeft om te kunnen ondernemen en te voldoen aan de overheidsdoelstellingen. Samen met onze voorzitter Wim van Mourik bespreekt hij in deze uitzending het regeerakkoord en kijkt hij vooruit naar het komende jaar. Wat moeten de nieuwe ministers doen en misschien ook wel laten om de forse doelstellingen te kunnen realiseren?

Cumela Live, aflevering 2
Andere onderwerpen die in deze uitzending aan bod komen zijn:

  • Hoe pas je jouw kostprijs aan en bereken je het ook nog door.
  • Jezelf profileren als aantrekkelijke werkgever.
  • Een dagje meekijken bij een collega in actie.
  • Vragen aan de ondernemerslijn.


Zet het in de (digitale) agenda
De uitzending vindt plaats op woensdag 12 januari vanaf 20.30 uur en is te volgen via:

  • Cumela.nl/live.
  • Youtube. Ga daarvoor naar ons kanaal en je vindt de uitzending. Handig, want zo kun je de uitzending ook op je tv volgen of streamen.
    Tijdens de uitzending is er alle ruimte voor vragen en zitten onze medewerkers klaar om via de chat jouw vragen op te pakken.