belgie

Doe kennis op over handel met België

Datum: 17 mei 2022
Laatst bijgewerkt: 17 mei 2022
Ben je als Cumela-lid gevestigd in het zuiden van Nederland of heb je om andere redenen interesse in de Belgische markt, dan kan het een goed idee zijn om op 14 juni 2022 de Vlaams-Nederlandse handelsdag te bezoeken. Op deze handelsdag kun je leren hoe je de Vlaamse markt het best benadert, hoe je jouw businesskansen vergroot en hoe je de beste zakenpartner vindt.

De zakelijke kennis- en ontmoetingsdag wordt gehouden in Turnhout in België en is zowel bedoeld voor Nederlandse als Vlaamse ondernemers die zaken willen doen met hun buurland. Met workshops kun je je kennis uitbreiden over marktentree en het (uitvoeren van) werken. Met een keynote krijg je een frisse blik op fusies en overnames en tijdens de lunch en pauzes kun je interessante kennis- en dienstenleveranciers en collega-ondernemers ontmoeten op het netwerkplein. Tijdens drie B2B matchmakingsessies heb je de mogelijkheid om contact te leggen met diverse specialisten. Bovendien kun je op de handelsdag je kennis van België testen.

Meer info over zesde handelsdag

De Vlaams-Nederlandse handelsdag wordt inmiddels voor de zesde keer gehouden. De Nederlandse en Belgische organisatoren zijn de Nederlandse ambassade in België, NLinBusiness, MKB-Nederland, FIT, Voka, Stad Turnhout en Enterprise Europe Network. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden voor de handelsdag en stel je eigen programma samen.