Agractie

Boer&Burger Brunch Rotterdam

Datum: 2 september 2020
Laatst bijgewerkt: 3 september 2020
Door: Sil Biesbroek
De volgende Boer&Burger Brunch vindt op 16 oktober plaats in Rotterdam. Dit evenement, dat wordt georganiseerd door Agractie, heeft als doel de agrarische sector op een positieve manier zichtbaar te maken in de Randstad. De naam van het evenement verklapt het al, er wordt gezocht naar verbinding tussen boer en burger.

Cumela sponsort dit evenement, omdat we het belangrijk vinden dat de agrarische sector op een positieve manier in contact staat met de mensen waarvoor het voedsel geproduceerd wordt. Tijdens het evenement is er een groot en gevarieerd aanbod agrarische producten aanwezig. Er zullen bekende sprekers zijn en debatten plaatsvinden. Ook zijn er trekkers uitgestald en boerderijdieren present.

Martkhal
De Binnenrotte in hartje Rotterdam is de locatie van dit evenement. Met als markante achtergrond de Markthal. Vanwege de centrale locatie adviseren we je de coronamaatregelen goed in acht te nemen wanneer je het evenement bezoekt.

Aftermovie Boer&Burger Brunch 2019

Wil je Agractie sponsoren voor de organisatie van dit evenement? Dat kan! Voor 7 september kan je je aanmelden via deze link.