Stop Diefstal label

400 sets Stop Diefstal behaald

Datum: 5 mei 2021
Laatst bijgewerkt: 5 mei 2021
Door: Gerwin Otten
We hebben de grens van 400 gratis sets met labels en waarschuwingsstickers bereikt! In februari is de Stop Diefstal campagne gestart met 300 gratis sets. Begin maart is de Stop Diefstal campagne nog eens met 100 extra gratis sets verlengd vanwege het grote succes. Vandaag is de 400e gratis set aangevraagd die door Cumela Verzekeringen gratis beschikbaar is gesteld aan leden en klanten.

Deze forse aantallen betekent dat er veel kostbare apparatuur is geregistreerd met behulp van de Stop Heling App. Er zijn dus ruim 8000 labels geplakt op kostbare hightech apparatuur. Deze labels zijn door de dieven niet te verwijderen zonder de apparatuur te beschadigen. Dit zorgt ervoor dat de apparatuur beter te traceren is en dat de doorverkoop lastiger wordt. Verder zijn er 4000 ramen van landbouwvoertuigen en/of loodsen voorzien van de waarschuwingssticker. Een mooi succes!

De 400 gratis sets zijn nu vergeven. Dit betekent dat het vanaf nu niet meer mogelijk is om een gratis set te bestellen. Wel blijft Cumela de campagne Stop Diefstal onder de aandacht brengen want vorige week zijn de eerste bedrijven al bestolen van hun kostbare hightech apparatuur.


Bestellen tegen een gereduceerd tarief
Het blijft mogelijk om labels en waarschuwingsstickers te bestellen. De set bestaat uit 20 unieke permanente labels en 10 raamstickers. Alleen geldt nu het speciale actietarief van 35,- euro exclusief BTW. De actie geldt voor leden en niet-leden. Je kan dus gewoon doorgaan met het onaantrekkelijk maken van jouw apparatuur en een stop te brengen aan diefstal van jouw kostbare apparatuur. #stopdiefstal

Bestellen labels Stop Diefstal

Vraag hier je labels en raamstickers aan tegen een aantrekkelijk tarief.