400 Trekkerbumpers op de weg

30 oktober 2018
Het succes van de trekkerbumper-campagne gaat voort! Momenteel zijn er 400 trekkerbumpers gesubsidieerd. Veiligheid staat in de cumelasector steeds vaker voorop. Deelnemen aan de subsidieregeling van CUMELA Nederland? Dien u aanvraag nu in! Er worden nog maar 100 trekkerbumpers gesubsidieerd door de brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra.

Sinds de start van de trekkerbumper campange op 6 september 2016 rijden momenteel 280 CUMELA bedrijven en 16 rijschoolhouders rond met een gesubsidereerde trekkerbumper. De gemiddelde aanschafkosten voor een trekkerbumper zijn volgens Marije van Beurden (campagneleider vanuit CUMELA Nederland) 2100 euro per trekkerbumper.

43 trekkerbumpers erbij!
Onderaan dit bericht ziet u in een filmpje de 43 nieuwste gebruikers van trekkerbumpers.

Subsidieregeling
Omdat de 500 gesubsidieerde trekkerbumpers nog niet behaald zijn gaat de trekkerbumper-campagne van CUMELA Nederland door. Het verstrekken van 500 euro subsidie op de aanschaf van een trekkerbumper stopt wanneer er 500 trekkerbumpers zijn gesubsidieerd. Leden van CUMELA Nederland en rijopleiders voor het T-Rijbewijs kunnen een subsidie ontvangen voor maximaal twee trekkerbumpers per bedrijf.

Meer informatie
Klik hier voor de voorwaarden van deze campagne. De subsidie wordt enkel verstrekt wanneer u een aantal foto’s van de afgeleverde trekkerbumpers toestuurt inclusief een kopie van de factuur als bewijs van aanschaf. Dit stuurt u naar: trekkerbumpers@cumela.nl

 

43 trekkerbumpers erbij!

Auteur: Marije van Beurden