Vacature – Medewerker Cumela Kompas (8 uur per week)

Cumela is de brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra. Wij informeren, verbinden, ontzorgen en ondersteunen cumelabedrijven. Cumela Kompas is het benchmark-product van Cumela. Het biedt ondernemers in groen, grond en infra de mogelijkheid om kosteloos inzicht te verkrijgen in hun bedrijfseconomische prestaties en deze te vergelijken met branchegenoten. Wij zoeken hiervoor naar een medewerker Cumela Kompas. Ben jij goed met cijfers en heb jij ervaring met het lezen en begrijpen van jaarrekeningen? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!
Wat ga je doen?

Jij verwerkt jaarlijks circa 600 aangeleverde jaarrekeningen van cumelabedrijven tot een Cumela Kompas rapportage. Deelnemers sturen de jaarrekening digitaal toe en jij voert deze gegevens in in het door ons ontwikkelde systeem. Soms moet je hiervoor een consolidatie opstellen. Na een controle op de invoer door de projectleider en een akkoord, stel je de Cumela Kompas rapportage op. In directe samenwerking met de projectleider houd jij de planning en voortgang van het project Cumela Kompas in de gaten. Ons doel is om zoveel mogelijk bedrijven, werkzaam in de Groen Grond en Infrastructuur, te laten deelnemen. Je onderhoudt daarom ook regelmatig de contacten met de (potentiële) deelnemers en je betrokken collega’s.

Wat vragen we van jou?
  • Je bent gemiddeld 8 uur per week beschikbaar op ons kantoor in Nijkerk. 
  • Je volgt een passende economische opleiding (HBO of WO).
  • Je hebt ervaring met MS Office (Outlook, Word en Excel). 
  • Je bent nauwkeurig, flexibel, zelfstandig en leergierig.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, een servicegerichte houding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Wat bieden wij?

Een uitdagende bijbaan in een bedrijf met ruim honderd betrokken collega’s. Naast een leuk team bieden we je een passend salaris, uitstekende arbeidsvoorwaarden en vergoedingen en ruimte om jezelf te ontwikkelen. De werksfeer is open en collegiaal en de organisatiecultuur is informeel. Onze kernwaarden zijn: verbonden, integer, professioneel en praktisch.

Laatst bijgewerkt: 21 april 2022