Vacature: Administratief acceptant Inkomensverzekeringen

6 februari 2019
CUMELA Verzekeringen B.V. is onderdeel van CUMELA Assurantiebedrijven B.V., een dochterbedrijf van CUMELA Nederland. CUMELA Verzekeringen is een zakelijk verzekeringskantoor met een sterke groeiambitie. Ter uitbreiding van het huidige team zoeken we een:
administratief acceptant  Inkomensverzekeringen voor 3-4 dagen per week

Wat ga je doen?
Je houdt je vooral bezig met de administratieve taken rondom inkomensverzekeringen. Dit betreft Verzuim- en WGA-verzekeringen, Arbeidsongeschiktheids- en Ziektekostenverzekeringen.
Denk hierbij aan het invoeren van gegevens van bedrijven, het verwerken van polis- en relatiemutaties, de prolongatie, financiële administratie en verwerking van de naverrekenings-gegevens van de Verzuim- en WGA-verzekeringen. Goede communicatie en nauwe samenwerking met je collega’s is hierbij van groot belang. Ook onderhoud je telefonische contacten met klanten en verzekeraars.

Wat verwachten wij van jou?
Je zoekt een uitdagende functie in een dynamisch en interessant vakgebied. Je bent administratief en organisatorisch ijzersterk en je bent gericht op een hoge productiviteit. Je hebt een afgeronde mbo-opleiding en bent in het bezit van het WFT-diploma Basis en bij voorkeur van het WFT-diploma Inkomen (of je studeert hiervoor). Als je ervaring hebt met inkomensverzekeringen is dat een pré. Je hebt affiniteit met vraagstukken op het gebied van inkomensverzekeringen en sociale zekerheid. Je bent resultaatgericht en een teamplayer. Je vindt het leuk een bijdrage te leveren aan de efficiëntie van de afdeling en je wilt je graag verder ontwikkelen en verdiepen in inkomensverzekeringen en de sociale zekerheid.

Wat bieden wij?
Een uitdagende werkomgeving in een team van enthousiaste, professionele en betrokken collega’s. De werksfeer is open en collegiaal, de organisatiecultuur is informeel, praktisch, nuchter en resultaatgericht, ten dienste van onze leden en klanten.
CUMELA biedt naast een passend maandsalaris ook uitstekende arbeidsvoorwaarden en vergoedingen. Thuiswerken vinden we een optie.

Meer informatie?
Doriene GosseIing, teamleider Inkomensverzekeringen, kan je via dgosseling@cumela.nl of 033-2474978 meer informatie geven over de functie en achtergronden. Jouw schriftelijke sollicitatie (met CV) kun je ook per e-mail sturen aan Doriene Gosseling.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.