Social media

Social media succesvol inzetten voor je bedrijf!

In twee dagdelen gaan we praktisch aan de slag en zoomen we in op de mogelijkheden van social media. Wat kun je met platformen als Instagram, TikTok, Facebook, LinkedIn, YouTube en Google? Welke keuzes moet je maken om het te laten werken op een manier die puur bij jou en jouw bedrijf past? In deze training werken we aan jouw strategie en weet je hoe je het voortaan gaat aanpakken.

Doelstellingen

  • Praktisch aan de slag: we maken samen een social media plan én je maakt keuzes hoe je dit tot uitvoering brengt.
  • Je maakt keuzes welke platformen voor jou en jouw bedrijf geschikt zijn
  • Je leert over de positieve effecten en negatieve gevolgen van verkeerd gebruik
  • Je leert het gesprek te voeren met medewerkers over social media
     

Na afloop heb je een plan op maat, gericht op jouw bedrijf. Je gaat dus boordevol inspiratie naar huis, waar je je nieuwe skills direct in de praktijk kunt brengen.

Doelgroep

Deze training is voor ondernemers in de cumelasector die meer willen weten én met een werkbaar socialmediaplan aan de slag willen.

Trainer Koos Luijk

Koos Luijk is social media specialist in de groen, grond en infrasector. Met 15 jaar ervaring op diverse posten in de branche startte hij eind 2016 zijn social media bureau.

Hij geeft bedrijven een podium, maakt hen zichtbaar in de regio en helpt ondernemers bij het werven van personeel en het opbouwen van hun imago. Allemaal op een manier die bij de ondernemer past: maatwerk dus.

Koos zegt altijd: 'Je gaat toch niet iets doen wat niet bij je past" maar ook: "Als je andere resultaten wil, moet je ook bereid zijn om het anders aan te pakken." Daarmee heeft hij al menig ondernemer voor de camera gekregen, waardoor zij maximaal profiteerden van hun zichtbaarheid.

Voorkennis

MBO werk- en denkniveau