overleg

Platform HR vakgenoten

Dit is een platform voor iedereen die zich bezighoudt met HR en personeelsadministratie. In drie workshops verdeeld over het jaar bieden we ruimte voor interactie en kennisoverdracht en geven onze specialisten vakgerichte input. Door deelname aan het platform HR draag jij bij aan de verdere professionalisering van het personeelsbeleid binnen je organisatie. Daarnaast breid je vakkennis uit met theorie, actualiteit en praktijkervaring.

Inhoud

Cumela Opleiding & Training heeft speciaal voor HR vakgenoten een kennisplatform opgericht.  Tijdens de drie dagen van het platform spar je er op los en deel je kennis met elkaar.  Het stuk kennisontwikkeling wordt altijd ondersteund door theorie en actualiteit. De deelnemers gaan met elkaar in gesprek om kennis en hun vaardigheden toe te passen in hun bedrijfssituatie.

Door intervisie tijdens de sessies wisselen de deelnemers ervaringen met elkaar over themagerichte situaties uit de praktijk. Dit platform krijgt ook buiten de drie trainingsdagen een verbindingsvorm om met elkaar in gesprek te blijven.

Onderwerpen:

  • Ziekteverzuim- en re-integratie
  • Goed werkgeverschap, ontdek de drijfveren van je werknemers
  • Hoe krijg ik de werkgeverslasten in beeld
     

Trainer(s):
Marie José Lamers, Cumela Advies

Niveau training
MBO met enige jaren ervaring personeelszaken / HBO

Aantal deelnemers
Minimaal 8 en maximaal 10 aantal deelnemers

Lengte training (exclusief studiebelasting)
3 dagen

De doelstellingen
Verdere professionalisering van het personeelsbeleid binnen je organisatie

Studiebelasting per week
Naast de trainingsdagen 0,5 dag per week

Doelgroep
Deze training is bestemd voor personeelsfunctionarissen, HR-adviseurs, personeelsadministrateurs, leidinggevende/ondernemers betrokken bij het personeelsbeleid en iedereen die vanuit zijn functie te maken heeft met personeelszaken/HR

Aanvangsniveau / vereisten vooropleiding
MBO met enige jaren ervaring personeelszaken / HBO