Standhouders Inspiratiemiddag Datacommunicatie zijn bekend!

31 maart 2015
Op de Inspiratiemiddag Datacommunicatie zijn maar liefst 19 standhouders aanwezig. Deze bedrijven laten u graag meer zien over alle mogelijkheden met uw data. Van de digitale werkbon, planningsmodules, tankrapportages tot complete projectadministraties. Laat uzelf, uw partner, planner en bedrijfsopvolgers op 21 april a.s. inspireren op de beursvloer en tijdens een van de vele themasessies. Meldt u nu aan!
Inspiratiemiddag Datacommunicatie

De volgende standhouders zijn aanwezig om u te informeren en inspireren:

Agro IT
Agro IT maakt ERP software voor de cumelasector. Van facturatie tot het plannen en digitaliseren van bonnenstroom.

Agrometius
Agrometius is een handelsbedrijf en dienstverlenende organisatie die zich volledig heeft gespecialiseerd in GPS-techniek en precisielandbouw.

BouwInfosys
BouwInfosys is softwareleverancier voor bedrijven in de bouw, grond-, weg- en waterbouw en installatiebranche.

CAH Vilentum Hogeschool
Voor de studenten van de opleidingen Techniek & ICT zijn de medewerkers van CAH Vilentum Hogeschool Dronten op zoek naar geschikte stagebedrijven.

CUMELA Advies
De zakelijke adviseurs van CUMELA Advies bieden aan individuele cumelabedrijven specifieke ondersteuning zoals bedrijfskundig advies.

Entreeding.com
Entreeding.com is het hulpmiddel om de planning van machines en personeel binnen de GWW te optimaliseren.

GoconnectIT
GOconnectIT richt zich op de kabel- en leidingenbranche en biedt digitale oplossingen ter ondersteuning van het gehele KLiC proces.

Harrewijn Brandstofmanagement
Harrewijn Brandstofmanagement biedt oplossingen om het brandstofverbruik te controleren en te reduceren.

Husqvarna
Husqvarna is producent van outdoor power producten, waaronder kettingzagen, heggenscharen, grasmaaiers en tuintractoren. Ze hebben de management Husqvarna Fleet Services ontwikkeld. Hiermee krijgt de gebruiker antwoord op alle vragen gebaseerd op eigen gegevens.

Ibis
Ibis ontwikkelt en levert software en services voor de bouw en civiele techniek.

INFOGROEN software bv
INFOGROEN Software is gespecialiseerd in hoogwaardige en geïntegreerde automatiseringsoplossingen voor de groensector.

JD Link en MyJohnDeere.com
Blijf verbonden met uw bedrijf en uw machinepark vanaf ieder punt waar internet beschikbaar is en plan uw werkzaamheden zo efficiënt mogelijk met JD link en MyJohnDeere.com.

Machinefabriek Bernard Krone
Krone ontwikkelt en bouwt voerwinningsmachines. Krone heeft tal van elektronische oplossingen van communicatiemiddelen in tractoren en weegsystemen tot GPS. Krone gebruikt een open systeem voor al haar data.

Mechan Groep
Mechan Groep is de importeur van tractoren en landbouwmachines van o.a. Fendt, Valtra en Massey Ferguson.

Mobile Telematics
Specialist in blackbox en GPS-volgsystemen, voor het op afstand beheren van machines en materieel. Mobile Telematics zorgt voor registratie, voor efficiënte man/machine-inzet en lagere kosten.

Olga
Gebruikersvereniging Olga stelt zich ten doel het onderhouden en vaststellen van noodzakelijke vernieuwingen van bestaande software voor loonbedrijven.

Rovecom ICT
Rovecom biedt software en andere branche specifiekezaken zoals websites speciaal voor loonwerkers.

Spotmaster
Met innovatieve software applicaties voorziet Spotmaster bedrijven van realtime managementinformatie, die dient als interface tussen een buitendienst en een ERP-systeem.

Topcon Sokkia Nederland
Topcon is specialist in machinebesturingen. Ze hebben voor elke graafmachine en wiellader, maar ook voor asfaltmachines en motorgraders een passend besturingssysteem.

In Grondig 3 (verschijningsdatum: vrijdag 3 april) leest u meer over alle standhouders van de Inspiratiemiddag Datacommunicatie.

Aanmelden
Meldt u snel en eenvoudig aan via de speciale webpagina. Deelname is kosteloos.

Auteur: Marijke Dorresteijn