'Zie-je-mij, zie-ik-jou' gaat door!

1 mei 2014
De actie Zie-je-mij, zie-ik-jou gaat door. De speciale stickers zijn nog steeds te bestellen bij CUMELA Nederland!
Tijdens de Technische Kontakt Dagen 2012 hebben we in onze promotiepakketten de laatste Zie-je-mij, zie-ik-jou stickers uitgedeeld en inmiddels zijn er al meer dan 20.000 stickers gedistribueerd.
 
Van deze oplages zijn bij onze leden - tot onze spijt - nog lang niet genoeg exemplaren opgeplakt op (land)bouwverkeer. Dat kan en moet beter. Omdat er bovendien vraag blijft naar de stickerpakketten en omdat deze actie helemaal past in onze activiteiten op gebied van veiliger (land)bouwverkeer, hebben we besloten om nogmaals 400 stickerpakketten te bestellen bij de drukker. Die pakketten kunnen worden besteld door bijgaand bestelformulier in te vullen en naar CUMELA te sturen.
 
Een stickerpakket bevat vijf grote (15 x 45 cm) en vijf kleine (10 x 30 cm) stickers (in folie) waarop in zwarte letters -op felgele achtergrond - de tekst 'Zie-je-mij, zie-ik-jou' staat. Bedoeld voor de chauffeur / machinist om andere weggebruikers of omstanders te stimuleren om oogcontact te zoeken zodat men niet in de dode hoek zoekraakt met alle mogelijke gevolgen van dien. De sticker ondersteunt ook cumela-ondernemers in hun streven naar duurzamer ondernemen en om die activiteiten via deze sticker zichtbaar te maken aan het publiek (buren, plaatsgenoten, opdrachtgevers en..... eigen medewerkers).
Auteur: Michiel Pouwels