Gratis (incompany) training communicatie en functioneringsgesprekken

1 april 2016
Hoe verloopt de communicatie met uw personeel? Wordt u wel voldoende begrepen door uw medewerkers? Behaalt u het gewenste resultaat met functioneringsgesprekken? Allemaal vragen die aan bod komen tijdens een speciale incompany training communicatie in de loonwerksector. Volg deze training op uw eigen bedrijf en verbeter uw bedrijfsvoering! Reageer snel want wij hebben nog maar plaats voor 8 bedrijven die gratis kunnen deelnemen! De trainingen vinden in de periode april-juli 2016 plaats.
Incompany training 
In het kader van maatschappelijke en economische ontwikkelingen is door de overheid besloten om te investeren in de Nederlandse arbeidsmarkt teneinde deze gereed te maken voor de nieuwe uitdagingen van de toekomst. Een van de speerpunten zijn de zogenaamde incompany trainingen. Deze moeten bijdragen aan het bevorderen van communicatie tussen werkgever en medewerker over belangrijke onderwerpen als bijblijven, veiligheid, gezondheid en balans (in werk en privé). 
 
De training 
In drie dagdelen verzorgt een ervaren trainer op uw bedrijfslocatie een praktische communicatietraining voor u en uw medewerkers met de volgende onderwerpen: 
• Het voeren van functioneringsgesprekken
• Effectief communiceren tussen medewerkers en leidinggevenden 
• Flexibiliteit en ontwikkeling
Het laatstgenoemde onderwerp heeft betrekking op de behoefte van medewerkers aan minder of flexibeler werken, op de aanpassing van werk vanwege fysieke beperkingen en op het ontwikkelen en opleidingen van medewerkers zodat zij duurzaam en met plezier inzetbaar blijven. Denk bij dat laatste aan technologische ontwikkelingen die van medewerkers vraagt om zich te bekwamen en te scholen. 
 
Doelgroep
Aan deze gratis cursus kan worden deelgenomen door bedrijven die zijn ingeschreven onder de caocode 0004 (cao LEO) bij het fonds Colland Arbeidsmarkt.
 
Waarom meedoen? 
• Deelnemen...verbetert de communicatie en arbeidsverhoudingen 
• Maakt uw medewerkers meer gemotiveerd door uw betrokkenheid 
• Laat uw medewerkers beter functioneren 
• Verbetert de resultaten op uw cumelabedrijf 
 
Wanneer?
De trainingen kunnen nog worden verzorgd op uw bedrijf in de periode april tot en met juli 2016. Afstemming over de exacte gewenste data gebeurt in overleg met de trainer. 
 
Wilt u als bedrijf nog gebruik maken van deze unieke kans en deze training graag ontvangen? Stuur dan een e-mailbericht aan jannietakkebos@hotmail.com als u interesse heeft. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. 
 
Deze cursus is mede mogelijk gemaakt door CUMELA Nederland, Colland, Vakvereniging Het Zwarte Corps, FNV Bongenoten en CNV Vakmensen 
Auteur: Jannie Takkenbos