Efficiënt toolboxen organiseren? Veilig Vakwerk maakt het mogelijk!

19 juni 2018
Gebruikt u de Veilig Vakwerk dienst al? Het is dé tool om veiliger werken. U en uw medewerkers krijgen de juiste informatie op het juiste moment. De tool is ook uitstekend te gebruiken ter ondersteuning voor VCA-audits.

Veilig vakwerk is een portal waarbij de werkgever vanaf zijn pc toolboxen de werknemers stuurt. De werknemers ontvangen deze toolboxen op hun mobiel. Ze kunnen met de Veilig Vakwerk app de toolbox doornemen. Daarna moeten ze controlevragen beantwoorden. Zo houdt u als werkgever het overzicht. U ziet wie welke toolbox heeft ontvangen. Aan de hand van goed of fout beantwoorde vragen ziet u ook of de werknemer de toolbox begrepen heeft.

Daarnaast biedt Veilig vakwerk nog veel meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld het invullen van werkplekinspecties vanaf de mobiel en het melden van onveilige situatie of ongevallen.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Voor leden van CUMELA Nederland kost Veilig Vakwerk slechts € 99,- per bedrijf per jaar bij een bedrijfsgrootte van 25 werknemers. Meer informatie vindt u op www.veiligvakwerk.nl.

Vragen? Bel met de CUMELA-Ondernemerslijn: 033 -247 49 99!

Auteur: Corina van Zoest-Meester