Ledenpanel

Ledenpanel

Draag jij de cumelasector, net als wij, een warm hart toe? Houden thema's die spelen je bezig of heb je daar een mening over? Dan is het Cumela Ledenpanel echt iets voor jou!

Ons ledenpanel
In ons ledenpanel vragen we je, als ondernemer en lid van Cumela, om je mening te geven over zaken die jou als ondernemer en ons als brancheorganisatie raken. Denk bijvoorbeeld aan vragen over belangen, de cao, onderwerpen als bodem, ondernemerschap of scholing, cumelabijeenkomsten of de Cumela Ondernemerslijn. Je antwoorden helpen ons je belangen nog beter te behartigen, op de hoogte te blijven van de mening van onze leden en onze dienstverlening te verbeteren. Wij houden de deelnemers aan het panel uiteraard op de hoogte over de uitkomsten van onze onderzoeken. 

Denk mee en laat je stem horen! 
Ieder lid (mits ondernemer, DGA, (beoogd) bedrijfsopvolger, meewerkend partner, bedrijfsleider) van Cumela mag mee doen. Je kunt ook op ieder gewenst moment weer stoppen met deelnemen. Als deelnemer aan het panel vragen wij je met enige regelmaat mee te doen aan onderzoeken. Je hoeft niet aan ieder onderzoek mee te doen (hoewel we dat natuurlijk wel op prijs stellen) en je bent tot niets verplicht. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met persoons- en contactgegevens om en deze worden niet aan derden ter beschikking gesteld.

Laatst bijgewerkt: 5 maart 2020