Word lid van CUMELA Nederland!

20 juli 2018
Bijna 2.000 collega-cumelabedrijven zijn lid van CUMELA Nederland. Een goede zaak voor hun bedrijf want met een lidmaatschap krijgen deze ondernemers de beschikking over een grote hoeveelheid kennis en informatie.

U staat er niet alleen voor! Net zoals u hard werkt voor uw klanten, werken wij hard voor alles wat u bezig houdt. CUMELA Nederland is uw belangenbehartiger, voor u als ondernemer (individueel) en voor de cumelasector als geheel (collectief).

Individuele belangenbehartiging
Een goed voorbeeld van individuele belangenbehartiging is onze ondersteuning bij alle onderdelen van uw ondernemerschap. Van juridische kwesties tot financiele vraagstukken, van bedrijfsoverdracht tot personeelszaken: het begint bij de CUMELA-Ondernemerslijn, hét adres voor de cumelasector. Het gebruik van de Ondernemerslijn is onderdeel van uw lidmaatschap. 

Lobby
In Den Haag en Brussel zitten we bij de beleidsmakers aan tafel. Hier verdedigen wij uw belangen en staan we voor werkbare wet- en regelgeving. Een concreet voorbeeld van een collectief belang, waar wij als organisatie pal voor staan, is her- en erkenning van veilig land)bouwverkeer.

Wat levert het u op?

  • De bedrijvenadviseur in uw regio komt regelmatig bij u op bezoek. Samen bespreekt u de zaken die voor u van belang zijn. Zet de bedrijvenadviseur gerust aan het werk met zaken die u persoonlijk bezig houden of die belangrijk zijn voor de sector. 
  • Als lid van CUMELA Nederland ontvangt u onze nieuwsbrieven en het vakblad Grondig (10 x per jaar). We nodigen u uit voor kleinschalige studieclubs, online webinars, voorlichtingsbijeenkomsten, provinciale Contactdagen en de landelijke Inspiratiedagen. 
  • Ben je jonger dan 35 jaar? Dan nodigen we je uit voor CUMELA-Jongerendagen.
  • Vrouw in de cumelasector? Kom naar de Vrouwen VIP-dagen!
  • Neem deel aan CUMELA Kompas Analyse en ontdek in deze anonieme kengetallenvergelijking hoe uw onderneming presteert ten opzichte van andere bedrijven in de sector.
  • Word lid van het CUMELA-Ledenpanel en denk mee met zaken die u, de sector en CUMELA raken. 
  • Gebruik de CUMELA-Ondernemerslijn voor al uw ondernemersvragen!

Kijk ook eens rond op ons YouTube-kanaal, op Facebook en Twitter

Lid zijn van CUMELA Nederland, eigenlijk de gewoonste zaak van de wereld!

Nieuwsgierig geworden of wilt u direct het informatiepakket aanvragen? Bel of mail met de CUMELA-Ondernemerslijn: 033 - 247 49 99 / ondernemerslijn@cumela.nl.

 

Auteur: Theo Felten