Het bedrijf, personeel en materieel film je zelf

12 juni 2019
Een krachtige bedrijfs- of projectfilm op Social Media is een top-middel om aan opdrachtgevers en nieuwe werknemers te laten zien waar het bedrijf en de medewerkers toe in staat zijn. Waarom doe je het niet zelf? Omdat jij weet waarin het bedrijf uitblinkt en de medewerkers je kennen neemt de kans op succes alleen maar toe. Neem de smartphone mee en kom op 15 juni naar de Jongerendag bij Loonbedrijf Van Dun.

Het materieel zo voordelig mogelijk filmen. De juiste hoek kiezen om de unieke eigenschappen van materieel nog beter te laten zien. Het bedrijf zo in beeld brengen dat iedereen er wil werken. Of zorg ervoor dat een opdrachtgever een nog beter idee krijgt van de kwaliteiten van de ondernemer. Geen lange film met een beeld, maar een korte snelle film met een verhaal, dat is wat er gemaakt wordt tijdens de training filmen met de smartphone. Het allerbelangrijkste is dat je ontdekt dat een goede film niet veel tijd hoeft te kosten en niet duur hoeft te zijn, maar wel een effectief middel is om een boodschap over te brengen via de eigen website, op een beurs, bij een presentatie of op social media. 

Onder leiding van Anne Marie Hazenberg van NewMediaBrains wordt aan de slag gegaan met filmtechniek (hoe film ik een stabiel beeld met de smartphone), script (maak een plannetje), montage-tips en -apps (echt niet ingewikkeld hoor) en de keuze van geschikte social media (wat en wie wil ik eigenlijk bereiken). Na afloop van deze actieve training beschik je over voldoende basisvaardigheden om zeer acceptabele films te maken. Met de film kan een vliegende start op social media gemaakt worden. 

Van Dun
Kijk in de keuken van Loonbedrijf van Dun, bekijk de machines en vraag de ondernemers het hemd van het lijf. Ontmoet jonge toekomstige ondernemers, leidinggevenden en praat  bij onder het genot van de traditionele en gezellige BBQ.

Kom zaterdagmiddag 15 juni naar de Jongerendag, training en bedrijfsbezoek bij Loonbedrijf Van Dun. Leer te scoren via een mooie succesvolle video, maar, let op! Er is voor de training maximaal plaats voor twintig deelnemers. Dus wees er snel bij. Er zijn nu nog maar een paar plaatsen beschikbaar.

Aanmelden

Wij nodigen alle jonge ondernemers en/of leidinggevenden (18 t/m 35 jaar) graag uit om deel te nemen. Je meldt je aan via het agenda-item op deze website (aanmeldknop is zichtbaar nadat je bent ingelogd. Op deze pagina vindt je ook het complete programma.

 

Auteur: Gerwin Otten