Vrouwen VIP-dagen 2019: inschrijving geopend

12 juli 2019
Inschrijven voor de Vrouwen VIP-dagen kan nu. Op 25 en 26 november krijgen vrouwen van binnen en buiten de cumelasector weer de kans om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren. Het thema tijdens deze dagen wordt de natuur als spiegel en daar hoort een passende locatie bij. Grijp u kans om deel te nemen aan deze inspirerende dagen.
De Vrouwen VIP-dagen 2019 zijn in Burgers' Zoo in Arnhem

Op maandag 25 en dinsdag 26 november vindt weer een nieuwe editie van de Vrouwen VIP-dagen plaats. Het thema tijdens deze dagen is "de natuur als spiegel". Om dit thema optimaal tot zijn recht te laten komen is ervoor gekozen om de dagen in Burgers Zoo Arnhem te laten plaatsvinden. Een persoonlijke uitnodiging volgt in september, maar nu al kan het complete programma bekeken worden. Enthousiast? Dan kunt u zich nu ookal aanmelden.  

De natuur als spiegel 
Zit u net zo innovatief in uw vel als een haai? Lijken managers op bavianen? Werken je mensen net zo goed samen als stokstaartjes? Alle grote thema’s binnen organisaties spelen ook in de natuur. Sterker nog: innovatie, leiderschap, samenwerking en communicatie zijn allemaal in de natuur begonnen. Welke lessen zitten er verborgen in 4 miljard jaar evolutie? Door de natuur als spiegel te gebruiken ontstaan nieuwe inzichten en wordt “out of the box” denken gestimuleerd. Ga mee naar deze dagen die in het teken staan van inspirerende themawandelingen en interactieve en gepassioneerde lezingen. Ook is er ruimte om een kijkje achter de schermen te nemen. Maar het belangrijkste is een gezellige tijd met elkaar door te brengen en van elkaar te leren.

De persoonlijke uitnodiging ontvang volgt in september. Alle ondernemende vrouwen (werkzaam binnen of buiten de cumelasector) zijn welkom! Meer informatie en het volledige programma vindt u hier. Ook kunt u hier nu al inschrijven.

Meer informatie
Heeft u nog vragen? Neem contact op met de Ondernemerslijn via tel: 033 - 247 49 99 per e-mail ondernemerslijn@cumela.nl.
Auteur: Irma Gottenbos