Al 50 inschrijvingen voor CUMELA Vrouwen-VIP dagen

9 oktober 2017
Over zes weken vinden de CUMELA Vrouwen VIP-dagen plaats in Diessen (Noord-Brabant). Inmiddels heeft de organisatie al meer dan 50 inschrijvingen ontvangen. Dit tweedaagse evenement wordt speciaal georganiseerd voor cumelavrouwen die een partner hebben die cumelaondernemer is of vrouwen die zelf die ondernemer zijn. Ook deelnemen? U kunt zich nog aanmelden voor dit evenement op 21 en 22 november 2017.

Jaarlijks organiseert CUMELA Nederland de landelijke Vrouwen VIP-dagen. Door te praten en te horen over allerlei zaken, die samenhangen met het bedrijf blijkt u al gauw niet de enige te zijn. Een simpele gouden tip voor iets dat als moeilijk of belastend wordt ervaren, wordt nogal eens gegeven. De leerpunten, tips en aandachtspunten kunt u meenemen, zodat u uzelf op een mogelijke gelijke situatie in de toekomst kunt voorbereiden.

Meer informatie en aanmelden
Meer informatie over het programma en de trainsters vindt u in het agenda-item op deze website. Heeft u na het lezen van deze informatie de gedachte: “Dat is iets voor mij, daar wil ik wel aan deelnemen”? Meldt uzelf dan aan vóór 24 oktober 2017!

 

Auteur: Irma Gottenbos