Inspiratiedagen 2020: Aandeelhoeders i.p.v. aandeelhouders

18 december 2019
Zo zien de ‘vrije brouwers’ van Gulpener Bier zich: aandeelhoeders. Een familiebedrijf van maar liefst 8 generaties die alleen superieure kwaliteit goed genoeg vinden. We bezoeken de brouwerij en het brouwlokaal in Gulpen tijdens de Cumela-Inspiratiedagen. Kom luisteren en kijken en laat je verrassen door het verhaal achter Gulpener Bier.
Opvallend: alle, maar dan ook echte álle grondstoffen voor het bier én het restaurant komen uit eigen regio. Water uit eigen bronnen, hop uit eigen hoptuin en gerst van boeren uit de regio. Dit alles houdt de ‘voetafdruk’ laag en maakt Gulpener – volgens Gulpener - tot het meest Nederlandse bier van het land.

Wij waren verrast door het verhaal achter de brouwerij, het brouwlokaal en de ‘Wall of Farm’. Ondernemers die keuzes durven maken. Blader eens door bovenstaande foto's heen. Kom naar de Inspiratiedagen en oordeel zelf.

 

CUMELA Inspiratiedagen
In turbulente tijden zijn rustmomenten nog belangrijker dan normaal. Schrijf je daarom in voor de Jongeren- of Inspiratiedagen 2020, op 8 en 9 januari. Na de thema's Lef en Trots (2018) en Toon je kracht! (2019) gaan we in 2020 een heel andere kant op. Het thema is 'Pak je rust'. 

De dagen vinden plaats in het prachtige Hotel Abdij Rolduc. Op de eerste dag brengen we bezoeken aan inspirerende ondernemingen zoals de Gulpener Brouwerij. Op de tweede dag vinden er diverse workshops plaats. Juist in rust is er ruimte voor de meest briljante ideeën, die je hopelijk mede via de Inspiratiedagen worden aangereikt. 

Kort samengevat waarom je deze dagen niet mag missen: 

  • je ontmoet hier collega's uit alle windstreken
  • wij bieden je passende workshops en sprekers aan
  • wij nemen je mee naar inspirerende ondernemingen, zoals Gulpener en Cerfontaine
  • wij nemen nemen je mee grot-biking 
  • je krijgt de kans om te ontspannen en met nieuwe energie naar huis te gaan

Kom je ook?

Inspiratiedagen en Jongerendagen
Wil je meer weten over deze dagen neem dan een kijkje op de inspiratiepagina. Heb je vragen, stel ze gerust aan de Ondernemerslijn via tel: 033 - 247 49 990 of per e-mail ondernemerslijn@cumela.nl.

Bekijk ook de andere verhalen over de Inspiratiedagen:

 

Auteur: Theo Felten