Van lijden naar leiden

6 november 2019
Een onverwachte, bizarre gebeurtenis verandert het comfortabele leven van een succesvolle jonge ondernemer. Wat doet dat met je? Hoe ga je daarmee om? Wie is deze ondernemer?
José Donatz Fotografie

Joseph Oubelkas is zijn naam en we hebben hem gestrikt als gastspreker op de Inspiratiedagen. Zijn naam doet wellicht niet gelijk een belletje rinkelen maar na het aanhoren van zijn bizarre levensverhaal vergeet je hem niet snel meer. 

Een onverwachte, bizarre gebeurtenis verandert het comfortabele leven van de succesvolle jonge ondernemer; Joseph Oubelkas. Bijna vijf jaar lang zat hij onterecht vast in een Marokkaanse gevangenis. Met passie, enthousiasme en zelfs humor vertelt hij over zijn levensveranderende ervaring.

Daarbij leren zijn luisteraars veel over vragen als:

  • Hoe motiveer ik mijzelf als de wereld om mij heen in elkaar valt?
  • Wat vraagt het om in mijn waarden te blijven geloven als die dagelijks worden bedreigd: ‘Wie ben ik en waar sta ik voor?’
  • Hoe geef ik de mensen om mij heen een teamgevoel en inspireer ik anderen?

Onlangs verscheen de achttiende druk van het boek ‘400 brieven van mijn moeder’ dat Joseph schreef en de vijfde druk van zijn tweede boek ‘Gezondheid, Liefde, Vrijheid’ over het leven na gevangenschap. 

Google de naam Joseph Oubelkas en je kunt er eigenlijk niet om heen. Kortom een spreker van formaat, een verhaal met een boodschap waar iedereen voordeel mee kan behalen.

Meer weten over de Inspiratie- of Jongerendagen? Meteen aanmelden? Klik hier voor de Inspiratiedagen en hier voor de Jongerendagen.

Auteur: Theo Felten