Inspiratiedagen: Spoedcursus Geluk

19 november 2019
Ze inspireert, motiveert en stimuleert je om je gevoel te volgen en gelukkig te worden of blijven. Lonneke van Dasler spreekt vanuit eigen ervaring over deze onderwerpen op de Inspiratiedagen. Zelf kwam ze op 27-jarige leeftijd thuis te zitten met een burn-out. Nu geeft ze de Spoedcursus Geluk.
Lonneke van Dasler verzorgt de workshop 'Spoedcursus Geluk' op de Inspiratiedagen

Lonneke van Dasler had alles voor elkaar. Zelf kwam ze op 27-jarige leeftijd thuis te zitten met een burn-out. Iets wat niemand van haar had verwacht. De periode daarna is zij op zoek gegaan naar wat geluk voor haar betekende. Dat resulteerde uiteindelijk in het opzetten van haar eigen bedrijf.

Lonneke heeft haar zoektocht naar geluk omgezet in een workshop: ‘Spoedcursus Geluk’. Ze durft het te hebben over stress, burn out, (werk)geluk en verandering. Op humoristische wijze geeft ze voorbeelden en praktische handvatten om gelukkiger te worden. Haar presentatie is snel, slim en interactief. Ze inspireert, motiveert en stimuleert je om je gevoel te volgen en gelukkig te worden of blijven. 

CUMELA Inspiratiedagen
In turbulente tijden zijn rustmomenten nog belangrijker dan normaal. Schrijf je daarom in voor de Jongeren- of Inspiratiedagen 2020, op 8 en 9 januari. Na de thema's Lef en Trots (2018) en Toon je kracht! (2019) gaan we in 2020 een heel andere kant op. Het thema is 'Pak je rust'. 

De dagen vinden plaats in het prachtige Hotel Abdij Rolduc. Op de eerste dag brengen we bezoeken aan inspirerende ondernemingen zoals de Gulpener Brouwerij. Op de tweede dag vinden er diverse workshops plaats. Juist in rust is er ruimte voor de meest briljante ideeën, die je hopelijk mede via de Inspiratiedagen worden aangereikt. 

Kort samengevat waarom je deze dagen niet mag missen:

  • je ontmoet hier collega's uit alle windstreken
  • wij bieden je passende workshops en sprekers aan
  • wij nemen je mee naar inspirerende ondernemingen, zoals Gulpener en Cerfontaine
  • wij nemen nemen je mee grot-biking 
  • je krijgt de kans om te ontspannen en met nieuwe energie naar huis te gaan

Kom je ook?

Inspiratiedagen en Jongerendagen
Wil je meer weten over deze dagen neem dan een kijkje op de inspiratiepagina. Heb je vragen, stel ze gerust aan de Ondernemerslijn via tel: 033 - 247 49 990 of per e-mail ondernemerslijn@cumela.nl.

Bekijk ook de andere verhalen over de Inspiratiedagen

Auteur: Theo Felten