Inspiratiedagen: Gek op stress

13 november 2019
We zijn allemaal gek op stress en als het thema van de Inspiratiedagen 'Pak je rust' is, kan een workshop 'Gek op Stress' niet ontbreken. Kom ook naar de inspiratiedagen en leer hoe stress je sterker kan maken. Meld je nu aan.

Ja, jij bent ook gek op stress. We zijn er zelfs grootverbruiker van. Zonder dat we dat goed in de gaten hebben. Toch praten we er vaak negatief over en zijn er allerlei initiatieven om je er zo snel mogelijk van af te helpen. Onterecht! Stress maakt je sterker. Want het is niet de stress die ons in de problemen brengt.

Kom naar de Inspiratiedagen, volg de workshop “Gek op Stress” en raak geïnspireerd om stress beter te managen. 

Suzan Kuijsten, organisator van het pas gehouden Stresstival, verzorgt de workshop. Vol met herkenbare voorbeelden, anekdotes en humoristische filmpjes laat zij je zien wat stress is. Vragen die aan bod komen:  Wat het doet? Hoe werkt het? Waarom presteer je er beter door? Waarom is het zo lastig om te stoppen met hollen? Wat zijn de eerste signalen van overbelasting? Hoe vermijd je die?  Hoe benut je stress beter?

Aan het einde van deze verfrissende workshop heb je een andere kijk op stress en kun je nog maar één ding doen: mouwen opstropen en aan de slag!

CUMELA Inspiratiedagen
In turbulente tijden zijn rustmomenten nog belangrijker dan normaal. Schrijf je daarom in voor de Jongeren- of Inspiratiedagen 2020, op 8 en 9 januari. Na de thema's Lef en Trots (2018) en Toon je kracht! (2019) gaan we in 2020 een heel andere kant op. Het thema is 'Pak je rust'. 

De dagen vinden plaats in het prachtige Hotel Abdij Rolduc. Op de eerste dag brengen we bezoeken aan inspirerende ondernemingen zoals de Gulpener Brouwerij. Op de tweede dag vinden er diverse workshops plaats. Juist in rust is er ruimte voor de meest briljante ideeën, die je hopelijk mede via de Inspiratiedagen worden aangereikt. 

Kort samengevat waarom je deze dagen niet mag missen:

  • je ontmoet hier collega's uit alle windstreken
  • wij bieden je passende workshops en sprekers aan
  • wij nemen je mee naar inspirerende ondernemingen, zoals Gulpener en Cerfontaine
  • wij nemen nemen je mee grot-biking 
  • je krijgt de kans om te ontspannen en met nieuwe energie naar huis te gaan

Kom je ook?

Inspiratiedagen en Jongerendagen
Wil je meer weten over deze dagen neem dan een kijkje op de inspiratiepagina. Heb je vragen, stel ze gerust aan de Ondernemerslijn via tel: 033 - 247 49 990 of per e-mail ondernemerslijn@cumela.nl.

Bekijk ook de andere verhalen over de Inspiratiedagen:

Auteur: Theo Felten