fabriek Vredo

Vredo opent deuren nieuwe fabriek

Datum: 12 januari 2023
Laatst bijgewerkt: 12 januari 2023
Door: Gert Vreemann
Fabrikant Vredo Dodewaard heeft geïnvesteerd in een nieuwe productieruimte om door te kunnen groeien. Daarnaast is er voorzien in nieuwe kantoorruimtes en trainingsruimtes. Vrijdag 20 januari toont Vredo de vernieuwingen aan relaties en zaterdag 21 januari aan het grote publiek.

fabriek Vredo

Wie geregeld bij Vredo in Dodewaard komt, weet dat het bedrijf al jaren vrij krap behuisd is. Nu maakt de Dodewaardse fabrikant een forse stap met een nieuwe productiefaciliteit, kantoorruimtes en trainingsruimtes voor de inmiddels in totaal al 180 medewerkers. Vredo realiseert dat grotendeels achter de bestaande bebouwing. Ook is er een testbaan aangelegd waarop veldomstandigheden kunnen worden gesimuleerd. Verder heeft Vredo de interne logistiek ook flink onder handen genomen.

Zaterdag 21 januari is er voor alle belangstellenden een open dag, waarop de nieuwe bedrijfsgebouwen te bezichtigen zijn. Uiteraard zullen de nieuwe machines en ook gebruikte machines worden uitgestald. Vrijdag 20 januari is de dag uitsluitend voor genodigden.