Lege stoelen

Wel bezoek, geen bijeenkomsten

Datum: 1 december 2021
Laatst bijgewerkt: 2 december 2021
Door: Toon van der Stok
De nieuwe coronamaatregelen hebben ook invloed op Cumela als brancheorganisatie. De bijeenkomsten die dit jaar zouden plaatsvinden, zijn geannuleerd of omgezet in een digitale vorm. Bedrijfsbezoeken, opleidingen en trainingen kunnen wel doorgaan.

Met het winterseizoen voor de deur is het annuleren van bijeenkomsten erg vervelend. Dit betekent dat studieclubvonden, sectievergaderingen en contactdagen niet doorgaan. De bijeenkomsten die dit jaar nog zouden plaatsvinden zijn geannuleerd of omgezet in een digitale vorm. We hopen in het nieuwe jaar weer kleinschalige bijeenkomsten te kunnen organiseren, maar dit is afhankelijk van de maatregelen.

Geen inspiratiedagen
Helaas hebben wij moeten besluiten om de organisatie van de Inspiratiedagen 2022 te staken. De onzekere coronasituatie en onduidelijkheid over de maatregelen die nog komen, maken het onmogelijk om nu afspraken te maken met de horeca- en overnachtingslocatie, de bedrijfsbezoeken en sprekers.

Wel bedrijfs- en adviesbezoeken
De bedrijfsbezoeken van onze bedrijvenadviseurs en medewerkers van Cumela Advies en Cumela Verzekeringen gaan gewoon door. Vooraf wordt er contact opgenomen om te bespreken of een bezoek wel of niet gewenst is. Wil je dit liever niet? Geef het aan, dan plannen we dit digitaal of op een ander moment.

Wel opleiding en trainingen
Voorlopig gaan onze opleidingen en trainingen nog door zoals gepland. De opleidingen en trainingen worden vaak georganiseerd in een zalencentrum of op een horecalocatie. Een coronatoegangsbewijs is dan verplicht en de bijeenkomsten zullen om uiterlijk 17..00 uur worden beƫindigd. Waar mogelijk worden trainingen digitaal georganiseerd.

Bereikbaarheid
Onze medewerkers werken zoveel mogelijk thuis, maar zijn gewoon bereikbaar. Via onze telefooncentrale kan ieder telefoontje worden doorgeschakeld naar de medewerkers thuis. Bel dus gerust als je vragen hebt!