Vrouwendagen

Vrouwen VIP-dagen 16 en 17 november 2021

Datum: 14 oktober 2021
Laatst bijgewerkt: 26 oktober 2021
Door: Irma Gottenbos
Hoe verslaafd ben jij aan de Cumela Vrouwen VIP-dagen? Het thema ‘Verslaafd’ kan vanuit veel invalshoeken worden bekeken. Passie voor het werk kan verslavend zijn, maar het kan ook negatief uitpakken in de vorm van een verslaafde medewerker. We spreken een ondernemer die ons vertelt hoe zij deze situatie heeft begeleid en vullen dat aan met excursies en de nodige gezelligheid. Kom je ook?

Delen met én leren van elkaar
Ben jij ondernemer of is je partner ondernemer in de cumelasector? Kom dan naar de Vrouwen VIP-dagen! Deze dagen zijn zakelijk en persoonlijk, openhartig en besloten. Delen met én leren van elkaar is de kracht van deze dagen.

Dag 1 Workshops
De eerste dag staat in het teken van workshops. Het thema 'Verslaafd' wordt in deze workshops op verschillende manieren uitgewerkt:

  • ‘De ‘werkverslaafde’ medewerker’ door Ellen Lesscher.
  • ‘De ‘werkverslaafde’ werkgever’ door Annemarie van ’t Hoff.
  • ‘Verslaafd op het werk als werknemer - Verslavingsproblematiek’ door Marlies Kamps met een ondernemersverhaal met eigen praktijksituatie.
  • Personeelszaken, handige weetjes & andere cao-zaken. 

We sluiten de eerste dag af met een diner en een relaxed avondprogramma. Niets hoeft.

Dag 2 Excursies
Deze dag begint met een workshop ‘Personeelszaken, handige weetjes & andere cao-zaken’. Heb je geen personeel? Geen probleem: het is geen verplicht nummer. De middag staat geheel in het teken van excursies:

  • Bezoek aan het Zaans Museum met Verkade Experience.
  • Chocoladebeleving op de Zaanse Schans.
  • Wandeling op de Zaanse Schans met demonstraties.

De twee dagen sluiten we af met een gezamenlijk diner in restaurant De Hoop op d’Swarte Walvis in Zaandam.

Noteer in je agenda: 16 en 17 november 2021
We ontvangen je graag in het mooie Fletcher Hotel Spaarnwoude in Velsen-Zuid. Het hotel ligt midden in het recreatiegebied Spaarnwoude!

Programma

Wil je meer weten over deze dagen? Bekijk hier het volledige programma.

Kosten
De kosten van dit arrangement bedragen € 225,- per persoon. De avond van te voren aankomen kan ook, een voorovernachting boek je voor € 47,50 per persoon extra als je met twee personen op een kamer boekt.