Niestijl mechanisatie

Niestijl Mechanisatie vestiging van Otto Barkhuis Mechanisatie.

Datum: 10 september 2021
Laatst bijgewerkt: 10 september 2021
Door: Gert Vreemann
Sinds 1 september gaat Niestijl Mechanisatie in Siddeburen door het leven als vestiging van Otto Barkhuis Mechanisatie. Barkhuis had al een vestiging in Musselkanaal, ook in Groningen. De dagelijkse leiding van beide bedrijven komt in handen van Albert Barkhuis. De twee mechanisatiebedrijven maken deel uit van de Mechan Dealer Groep

Niestijl mechanisatie pand

“We zijn altijd op zoek naar synergie en uitwisseling van best practices”, verklaart Stans van de Wetering, algemeen directeur van Mechan Groep, de wijziging. “Barkhuis heeft een ijzersterke naam opgebouwd in deze regio en Albert heeft zich bewezen als een uitstekend manager. Deze uitbreiding van zijn takenpakket past naadloos bij zijn ambities.”

De Mechan Dealer Groep, onderdeel van Mechan Groep, is de afgelopen jaren snel gegroeid. Behalve Otto Barkhuis, met vestigingen in Siddeburen en Musselkanaal, bestaat de groep uit Vohamij (Heythuysen), Steenbergen Mechanisatie (Numansdorp), Gebr. Bonenkamp (met vestigingen in IJsselstein en Tiel), Martien Visser Mechanisatie BV (Joure), Mecha-Service (Emmeloord) en Mechan Dealer (Achterveld).