kobelco

Jouw project in Vakblad Grondig?

Datum: 26 februari 2021
Laatst bijgewerkt: 26 februari 2021
Door: Sil Biesbroek
Vakblad Grondig is op zoek naar spannende, innovatieve en prestigieuze projecten voor de rubriek Profileren. Heeft jouw bedrijf een project in het vooruitzicht dat een moment in de spotlights verdient? Mail dan onze redactie over deze klus en wie weet komen we bij jou langs om hier een reportage over te maken.

Een greep uit eerder verschenen artikelen in de rubriek Profileren:

Pakkeriet Dalfsen werkt mee aan de Vechtdal-verbinding. Tijdens dit project wordt er gewerkt aan het verbreden en vernieuwen van het traject N340 tussen Zwolle en Ommen. Als regionaal bedrijf vormt Pakkeriet Dalfsen BV de verbindende schakel tussen de hoofdaannemer en de aangelanden. (Te lezen in Grondig 9 uit 2020.)

Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek BV werkt in Megchelen aan het in ere herstellen van de historische buitenplaats Huis Landfort. De nauwe samenwerking tussen Stichting Erfgoed Landfort en architecten zorgt dagelijks voor een stimulerende uitwisseling van idee├źn. (Te lezen in Grondig 1 uit 2021.)

Oosterhuis BV laat het water in de Ruiten Aa weer meanderen. Deze beek in Oost-Groningen werd in de jaren vijftig en zestig rechtgetrokken om het water sneller te kunnen afvoeren. Nu krijgt de beek met behulp van Oosterhuis BV weer de ruimte om zijn oorspronkelijke slingerende vorm aan te nemen. (Te lezen in Grondig 7 uit 2020.)

Heeft jouw bedrijf een geschikt project voor de rubriek Profileren? Mail het dan naar [email protected]