Grondig oproep

Ervaringen met elektrische machines gezocht

Datum: 24 augustus 2022
Laatst bijgewerkt: 24 augustus 2022
Door: Toon van der Stok
Voor een serie artikelen in Grondig 8 zoeken we bedrijven die al met elektrische machines werken. We willen graag ondernemers en machinisten spreken over hun eerste ervaringen en vooral de manier waarop je er mee moet en kunt werken. Maar ook; hoe het gaat met het laden en een hoe lang kun je het in de praktijk met een acculading volhouden.

Vanuit het veld horen we dat werken met een elektrische machine vooral betekent leren werken op een andere manier. De machines maken minder geluid, het koppel ligt anders en je kunt niet even bijtanken. Het is een machine die stilstaat zodra je niets doet, maar die je ook niet snel kunt bijladen. We horen graag hoe dat allemaal gaat in de praktijk met het werken en laden/bijladen en hoe je succesvol met deze machines kunt werken.

Wil je hieraan meewerken, stuur dan een mailtje naar [email protected] . Vermeld je naam, type machine en hoe lang je er al meewerkt. Uit de aanmeldingen maken we een selectie om een zo breed mogelijk beeld te krijgen van de mogelijkheden.  De resultaten van jouw en je collega’s lees je daarna terug in Grondig 8. Een mooie gelegenheid om je bedrijf te profileren.