Oproep Wim - Uitgestoken hand

Cumela biedt Carola Schouten helpende hand in stikstofdossier

Datum: 21 juli 2020
Laatst bijgewerkt: 19 augustus 2020
Als brancheorganisatie zetten wij ons binnen Cumela dagelijks in voor de landbouw en de bouw. Deze twee sectoren hebben elkaar hard nodig, maar staan momenteel lijnrecht tegenover elkaar in de stikstofproblematiek. “We zien met lede ogen aan hoe twee partijen waar we dagelijks voor werken, strijden om hun bestaansrecht. Als we niet uitkijken, dan komt iedereen stil te liggen. Linksom of rechtsom: er moet iets gebeuren” zegt Wim van Mourik, voorzitter van Cumela, in zijn oproep aan minister Carola Schouten.

Binnen Cumela begrijpen we de frustratie en emoties van de agrarisch ondernemers. Daarnaast geloven we ook dat zij de kennis, visie en het ondernemerschap hebben om bij te dragen aan een oplossing. Ook voor de agrarische sector moet er een plan komen, met perspectief voor de toekomst. Geen ad hoc oplossingen, maar een plan dat eer doet aan de belangrijke rol die boeren in Nederland innemen.

“Daarom bied ik je een helpende hand aan, Carola. We hebben binnen Cumela niet dé oplossing, maar we kunnen wel een verbindende rol spelen tussen de groene en de grijze sector én je in contact brengen met de juiste mensen. Pak jij deze kans?” is het aanbod van Wim aan Carola Schouten.

Deel dit bericht!

Help je ons dit bericht te delen via social media om zoveel mogelijk mensen, waaronder Carola Schouten, te bereiken? Je komt rechtstreeks op de berichten via onderstaande links, dan kun je het direct delen met je vrienden en volgers.

Deel het bericht via Facebook
Deel het bericht via LinkedIn
Deel het bericht via Twitter
Deel de video via YouTube