Niet kerende grondbewerking, agrarisch loonwerk

AgroTechniek Holland verplaatst naar 2022

Datum: 8 juli 2020
Laatst bijgewerkt: 9 juli 2020
Door:
Fedecom verplaatst de vakbeurs AgroTechniek Holland (ATH) naar de zomer van 2022. De beurs, die aanstaande september niet doorgaat, vindt dan gelijktijdig plaats met de vakbeurs GroenTechniek Holland (GTH). Dit najaar start Fedecom met een digitale vakbeurs genaamd: ‘Alles Wat Boeren Boeit’.

Fedecom heeft besloten om de beurs te verplaatsen naar 2022, omdat de beursagenda in 2021 anders overvol dreigt te raken. Volgens de organisatie zouden er anders planningsproblemen ontstaan met standhouders. "Daarnaast zullen bedrijven de komende periode gebruiken om te herstellen van de economische impact van de coronacrisis", zegt Gerard Heerink, directeur van Fedecom. Hij geeft aan nog niet te weten in welke maand de beurs plaatsvindt.

ATH & GTH
De twee beurzen vinden op dezelfde locatie plaats. Wel krijgen de ATH en GTH op het beursterrein in Biddinghuizen een herkenbare, eigen plek. Hierdoor wordt het duidelijk wat de twee beurzen van elkaar onderscheidt. Voor exposanten die op beide beurzen willen exposeren is het mogelijk om overlappend beursterrein te bezetten.

Volgens de organisatie levert het op deze manier organiseren van de beurzen enkele voordelen op. Dit omdat ze vergelijkbare doelgroepen aanspreken. "Bezoekers die in beide segmenten actief zijn kunnen nu alle relevante informatie tijdens één beursbezoek verzamelen", legt beursmanager Willem Bierema op de site van Fedecom uit.

Alles Wat Boeren Boeit
Het digitale platform Alles Wat Boeren Boeit wordt dit najaar gelanceerd door Fedecom om exposanten ondanks de coronacrisis toch in contact te brengen met klanten. Het wordt een breed, online platform waar aanbieders van machines en techniek in verbinding kunnen staan met boeren en loonwerkers. Het is nog niet bekend op welke datum het platform online komt.