aardappeldemodag

Aardappeldemodag gaat online door

Datum: 5 juni 2020
Laatst bijgewerkt: 5 juni 2020
Door: Toon van der Stok
De organisatie van de aardappeldemodag heeft besloten dit jaar toch een beurs te organiseren, maar dan digitaal. Via een speciale website kunnen bezoekers digitale stands bezoeken met exclusieve beursinformatie. Het is niet toegestaan alleen naar de eigen website te linken. Via filmpjes, chats en webinars moet er een echt beursgevoel ontstaan. Maar dan thuis vanachter het scherm.

Voor de digitale Aardappeldemodag richt de organisatie een speciale website in. Bezoekers moeten zich vooraf registreren en krijgen dan een inlogcode. Wie eenmaal binnen is kan een interessegebied kiezen en dan een speciale toer maken langs de eigen interesse gebieden. Daarnaast moet de registratie invulwerk besparen als iemand informatie wil ontvangen.

Om een echt beursgevoel te krijgen vraagt de organisatie alle deelnemers om speciale acties te doen. Bijvoorbeeld door een film te maken van proeven of machines, door een speciale chatfunctie waarmee bezoekers direct kunnen communiceren met iemand van het bedrijf of door deelname aan bijvoorbeeld een kort webinar over een onderwerp.

Hoewel de website na 19 augustus nog online blijft, is het wel de bedoeling om zoveel mogelijk mensen op de dag zelf online te krijgen. Dit is ook de enige dag dat je kunt chatten of live vragen stellen in een webinar. De webinars zullen later wel terug te kijken zijn, evenals de filmpjes.

Het is inmiddels mogelijk om je in te schrijven als deelnemer aan de digitale Aardappeldemodag. Je ontvangt dan regelmatig updates over het programma en standhouders en natuurlijk de inlogcode voor het evenement. De organisatie heeft beloofd de gegevens niet te gebruiken voor andere commerciele doeleinden en niet aan derden ter beschikking te stellen.

Inschrijven kan via onderstaande link:

https://www.aardappeldemodag.nl/aardappeldemodag-online