Ontbijtsessie GroenTechniek Holland

7 augustus 2019
Een vers kopje koffie, een heerlijk belegd broodje en uw auto direct bij de entree parkeren? Tijdens de ontbijtsessie op woensdag 11 september op GroenTechniek Holland zorgen wij hiervoor! Bovendien maakt u tijdens de bijeenkomst kennis met aan aantal interessante leveranciers van GPS/GIS apps-programma’s die uw werk in de buitenruimte vereenvoudigen en professionaliseren. Meld u aan voor deze bijeenkomst en begin uw beursbezoek met een flinke digitale kennisupdate.

Pitches & sprekers ontbijtsessie
Woensdagochtend 11 september gaat de Groentechniek Holland niet alleen over oplossing met slimme machines maar ook over handige apps en programma’s. Met behulp van uw telefoon of tablet kunt u op steeds geavanceerder manier uw projectadministratie bijhouden en daarover rapporteren aan uw opdrachtgever. CUMELA heeft 4 leveranciers bereid gevonden hierover in een korte pitch te vertellen waarin zij uitblinken. Tevens laten we in een interactief vraaggesprek een opdrachtgever (Gemeente) en een cumelaondernemer aan het woord. Wat zijn de hedendaagse wensen met betrekking tot verantwoording en digitale rapportage van het uitgevoerde werk in de buitenruimte. En welke uitdagingen zijn er voor een aannemer die niet één maar vele opdrachtgevers heeft. Uiteraard vragen we u actief deel te nemen aan dit vraaggesprek. Aansluitend kunt u nader kennis maken met de systemen van de volgende vier leveranciers.

- Cobra      - Jewel      - Nieuwland        - Werkwijze(r)

Gratis deelname
Deelname aan de ontbijtsessie en entree zijn voor de beurs zijn kosteloos voor 100 leden van CUMELA Nederland. Om 08:00 u staat de koffie klaar. U meldt zich snel en eenvoudig aan via het agenda-item op deze website. Zorg dat u bent ingelogd! U kunt met maximaal twee personen per bedrijf deelnemen aan deze bijeenkomst.

GroenTechniek Holland
De beurs GroenTechniek Holland vindt van 10 tot en met 12 september plaats en is dagelijks geopend van 10 tot 17 uur. Dit evenement wordt georganiseerd voor een ieder die professioneel actief is of wil worden in de groene/grijze openbare ruimte. Er zijn diverse demonstraties te zien waaronder grondbewerking, graven en maaien. CUMELA Nederland is een van de vele standhouders. U vindt ons op veld B, standnummer W08. Voor meer informatie over de beurs klikt u hier.

Auteur: Nico Willemsen