GroenTechniek Holland is gestart!

12 september 2017
In Biddinghuizen is vandaag de beurs GroenTechniek Holland gestart. Op de stand van CUMELA Nederland kan elke bezoeker zijn bodemkennis testen en kans maken op een gratis bodemcursus op zijn bedrijf. Morgen vindt er voor de leden van CUMELA Nederland een ontbijtbijeenkomst plaatst waarbij de bodem centraal staat. De presentaties worden verzorgd door John Holleman (CUMELA Advies), Marcel Straatman (Heicom) en Bertus Meijer (gemeente Dalfsen). U kunt zich nog aanmelden voor deze bijeenkomst.

Een betere bodem is ons terrein! De bodem vraagt steeds meer aandacht. Door het veranderde klimaat wordt timing steeds belangrijker. Het gebruik van de juiste gewassen en rassen is van belang, maar zeker ook een gezonde bodem speelt een grote rol in het behalen van de gebruiksdoelstellingen van de grond. Tijdens de ontbijtbijeenkomst hoort u hier meer over. Voor meer informatie en uw aanmelding gaat u naar het agenda-item op deze website. Zorg dat u bent ingelogd!

GroenTechniek Holland
De beurs GroenTechniek Holland vindt van 12 tot en met 14 september plaats en is dagelijks geopend van 10 tot 17 uur. Dit evenement wordt georganiseerd voor een ieder die professioneel actief is of wil worden in de groene/grijze openbare ruimte. Er zijn diverse demonstraties te zien waaronder grondbewerking, graven en maaien. CUMELA Nederland is een van de vele standhouders. U vindt ons op veld C, standnummer V.11. Voor meer informatie over de beurs klikt u hier.

Auteur: Marijke Dorresteijn