Hoe ga je veilig om met mestgassen?

5 februari 2020
Hoe ga je om met mestgassen? Weet je personeel hoe ze om moet gaan met mestgassen? De afgelopen weken werd duidelijk dat het belangrijk blijft om de aandacht niet te laten verslappen. Daarom brengen wij graag de e-learning mestgassen bij je onder de aandacht.

Ga naar de e-learning

Mest kan gevaarlijk zijn, vooral door de gassen die eruit vrij kunnen komen. Dat weet vrijwel iedereen, in de agrarische en de cumelasector, en toch gebeuren er nog geregeld ongelukken. Het gevaar wordt vaak onderschat, ook door ervaren mensen. Deze e-learning helpt je veiliger te werken met mestgassen.

Deze e-learning kan iedereen kosteloos volgen op www.mestgassen.nl. In de e-learning kun je onder meer je kennis testen over verschillende opslagmethoden, risico’s en voorzorgmaatregelen. Mensen die van dichtbij meemaakten hoe gevaarlijk meststoffen kunnen zijn, vertellen hun verhaal en je krijgt een groot aantal praktische handvatten aangereikt om eenvoudig veiliger te werken.  

Mestgassen, laat je niet verrassen. 

Meer weten?
Heb je een vraag of wil je meer weten over dit onderwerp? Bel dan gerust met de Ondernemerslijn: 033 - 247 49 99  of mail naar via ondernemerslijn@cumela.nl.

Auteur: Theo Felten