Beroepsgoederenvervoer

Vakopleiding voor transporteurs

De Eurovergunning (vergunning beroepsgoederenvervoer) is verplicht voor bedrijven die betaald transport voor derden verrichten. Daarbij maakt het niet uit of dit transport met vrachtwagens of tractoren gebeurt. Als u - bijvoorbeeld - in opdracht van een aannemer grond uitsluitend moet transporteren (en u moet daarbij over de openbare weg), heeft u dus een Eurovergunning nodig. En die krijgt u alleen als u in het bezit bent  van het vakdiploma Beroepsgoederenvervoer.

Inhoud

De cursus bestaat uit 5 modules: wegvervoer goederen, financieel management, calculatie, bedrijfsmanagement en personeelsmanagement.

Onderzoek voor u begint aan deze cursus of u op basis van een vooropleiding mogelijk een vrijstelling kunt krijgen voor 1 of meerdere modules. Een vrijstelling aanvragen kan via de site van het CBR.

Details

Doelgroep: 
ondernemersleidinggevenden
Voorkennis: MBO+ werk- en denkniveau. U kunt op basis van uw vooropleiding eventueel vrijstellingen voor bepaalde modules aanvragen.
Toetsing: Per module een schriftelijk examen bij het CBR, de prijs hiervan is niet in de cursusprijs opgenomen.
Bijzonderheden: 

U heeft maximaal vijf jaar de tijd om alle modules te behalen. De cursusprijs en lesmethode kan per opleider verschillen.

Op onze site ziet u:
- de jaarlijks speciaal voor de cumelasector georganiseerde training in het vaak, wat werk betreft, wat rustigere najaar/winter. U krijgt hier klassikaal, duidelijk en vakkundig les in alle modules.
- enkele aanbieders die deze transportopleiding klassikaal aanbieden en waar onze leden goede ervaringen mee hebben. Zij bieden gedurende het jaar enkele malen een klassikale cursus aan; bel of mail ons voor de actuele geplande startdatum daarvan.

Regionaal:
Bij voldoende deelnemers is het mogelijk de cursus bij u in de regio te organiseren. Heeft u bijvoorbeeld met enkele andere regionale ondernemers tegelijk dit diploma nodig, kijken we samen naar de mogelijkheden. Dit is mogelijk vanaf 8-10 deelnemers.

 

Locatie en data

PlaatsBegindatumDuurPrijs
MONTFOORTopen inschrijving12 dagen€ 2445,00