Functioneringsgesprekken voeren

Een functioneringsgesprek om naar uit te kijken!

In deze boeiende en interactieve training maakt u samen met andere deelnemers kennis met theorie en praktijk van het functioneringsgesprek als belangrijk instrument van uw werk als leidinggevende.

Inhoud

Het voeren van functioneringsgesprekken is een belangrijk instrument voor u als leidinggevende en werkgever. Voor de medewerker is het functioneringsgesprek het middel om in alle rust met zijn werkgever van gedachten te wisselen over zijn functioneren binnen het bedrijf. In een boeiende en interactieve training maakt u samen met andere deelnemers kennis met theorie en praktijk van het functioneringsgesprek als belangrijk instrument van uw werk als leidinggevende.

U leert over de basiskennis van communiceren, u krijgt handvatten voor het voeren van het functioneringsgesprek en u doet praktijkoefeningen. Leer hoe u uw medewerkers vriendelijk en toch duidelijk kunt bijsturen. U leert de toegevoegde waarde kennen van functioneringsgesprek, waardoor het echt een gesprek wordt om naar uit te kijken.

De cursus 'Functioneringsgesprekken voeren' biedt voor iedereen (ervaren of 'rookie') de nodige theoretische en praktische basis voor een goed gesprek. 

Aan de orde komen:

  • Basiskennis communiceren
  • Handvatten voor een goed functioneringsgesprek
  • Het geven van opbouwende kritiek
  • Praktijkoefeningen en rollenspellen
  • Het hele jaar een functionele klik met je medewerker

Details

Doelgroep: 
ondernemersleidinggevenden
Bijzonderheden: 

Tijdens de terugkom ochtend bespreekt u uw ervaringen en resultaten.

De cursus is op locatie te geven, passend bij u en uw bedrijf. Heeft u interesse? Mailt u ons dan gerust voor een prijsopgave.

Locatie en data

PlaatsBegindatumDuurPrijs
Nog te bepalenopen inschrijving1,5 dag€ 415,00