Bedrijfstraining Klare Taal!

Communiceren in ‘Klare taal’ maakt werken nog mooier

Hoe verloopt de communicatie met uw medewerkers? Begrijpen ze altijd wat u bedoelt? Communiceren ze onderling goed met elkaar? Durven ze over alles te praten? Verloopt het contact met klanten altijd plezierig? Gaan de functioneringsgesprekken naar wens?

Inhoud

Kunt u nog niet alles volmondig met ‘ja’ beantwoorden? Volg dan dit winterseizoen samen met uw medewerkers de incompanytraining ‘Klare Taal’. De eerste 25 bedrijven die zich aanmelden, krijgen deze training betaald uit Colland Arbeidsmarkt. Zie 'bijzonderheden' voor de voorwaarden.

De incompanytraining ‘Klare Taal’ bestaat uit drie dagdelen waarbij een ervaren trainer op uw bedrijf een praktische communicatietraining verzorgt voor u en uw medewerkers met de volgende onderwerpen:
1. Effectief communiceren tussen werkgevers en werknemers, collega’s en met klanten.
2. Het voeren van functioneringsgesprekken.
3. Maatschappelijke, economische en technologische ontwikkelingen.
4. Werk-privé-balans en de rol van de werkgever daarin.

Details

Doelgroep: 
ondernemersmedewerkers
Bijzonderheden: 

Dit aanbod geldt voor 2019.

De eerste 25 bedrijven die zich aanmelden, krijgen deze training t.w.v. €2500,-- betaald uit Colland Arbeidsmarkt. Een voorwaarde is wel dat uw bedrijf ingeschreven is onder de cao LEO (cao-code 004) bij Colland Arbeidsmarkt, premies afdraagt en uw bedrijf niet heeft deelgenomen aan een gratis incompany training communicatie of Klare Taal in 2015, 2016, 2017 of 2018.

Locatie en data

PlaatsBegindatumDuurPrijs
open inschrijving0 dag