Cao-vragen? Handboek Personeel geeft antwoord

22 januari 2020
Wat meldt de cao over vorstverlet? Kan ik mijn personeel flexibel inzetten? Hoe ga ik om met overuren? Gaat de cao uit van een veertigurige werkweek? Op dit soort vragen vind je snel een begrijpelijk antwoord in de Handboeken Personeel. Er is een speciaal voor de cao LEO en een voor de cao Bouw & Infra.

Graag brengen wij je op de hoogte van het feit dat de handboeken cao LEO en Bouw & Infra geactualiseerd zijn. Een groot aantal van onze leden maakt inmiddels al gebruik van deze digitale handboeken. Een ideaal naslagwerk voor iedereen die zich binnen de cao LEO en cao Bouw & Infra met personeelszaken en HR bezighoudt.

Wat bieden de handboeken?
We lichten de cao in begrijpelijk taal toe en je kunt op een gemakkelijke manier actuele documenten downloaden zoals; arbeidsovereenkomsten, diverse voorbeeldbrieven, arbeidsreglement en gedragscode social media, etc. Daarnaast vind je in het handboek cao LEO informatie over de werkkostenregeling en achtergrondinformatie over personeelsinstrumenten, zoals werkoverleg, functioneringsgesprekken en dossieropbouw.

Voor € 75,00 per jaar (excl. btw, ledenprijs) sluit je een abonnement af op één van de Handboeken. Er zijn er twee: het Handboek Personeel cao LEO en het Handboek Personeel Bouw & Infra. Per mail krijg je vervolgens een link die je direct toegang geeft tot het digitale handboek. Op deze manier kun je altijd vanaf de smartphone, desktop of tablet bij de cao komen. 

Nog een voordeel van het feit dat de documenten zich in een online omgeving bevinden is dat alles elk moment bijgewerkt kan worden. Zo voorkom je fouten. Wij actualiseren het handboek Personeel met regelmaat en we houden je per mail daarvan op de hoogte.

Meer weten?
Heb je een vraag of wil je een abonnement afsluiten? Bel of mail met de Ondernemerslijn: 033 - 247 49 99  of via ondernemerslijn@cumela.nl.

 

Auteur: Theo Felten