Nieuw: bedrijfsleer management

6 november 2019
20 november start Bedrijfsleer Management. Een eigentijds en nieuw trainingstraject voor ambitieuze ondernemers van cumelabedrijven. Onderdelen die aan bod komen zijn: uitdagingen van het familiebedrijf, ethiek, inspirerend leidinggeven, procesverbetering, duurzaam ondernemen en (neuro)marketing. De rode draad wordt gevormd door jouw persoonlijke profiel. Deze wordt voorafgaande aan de training in kaart gebracht aan de hand van het DISC-profiel.

Wil jij je managementvaardigheden naar grotere hoogte tillen? De inhoud van de training verbindt jouw persoonlijke leiderschapsstijl en kennis met de specifieke cultuur van de sector.

Tijdens de zeven trainingsdagen worden cases besproken en krijg je kennis aangereikt. Je gaat met je collega-deelnemers in gesprek hoe deze kennis en vaardigheden toe te passen in de bedrijfssituatie. Door middel van intervisie kun jij samen met de ondernemerscoach van CUMELA Advies persoonlijk inzoomen op jouw specifieke bedrijfssituatie om je doelen te halen. Jij ontwikkelt je eigen, persoonlijke managementstijl in de specifieke cumela-cultuur om jouw eigen bedrijf verder te brengen.

Doelgroep training

Bedrijfsleer Management is een workshopserie op Mbo+/Hbo-niveau, gericht op de volgende doelgroepen:

  • Ambitieuze, ervaren (aankomend) ondernemers, bedrijfsleiders en/of management van cumelabedrijven van enige omvang
  • Deelnemers die hebben deelgenomen aan Bedrijfsleer Verdieping

Bekijk het complete programma hier. 

Ervaren trainers uit de beroepspraktijk
Ervaren trainers en managers uit de CUMELA-beroepspraktijk begeleiden de deelnemers tijdens de zeven trainingsdagen. Alfons van den Belt is tijdens de sessies de opleidingscoach om de optimale verbinding tot stand te brengen tussen de vaktechnische inhoud en jouw persoonlijke ontwikkeling.

De serie bedrijfsleer: Basis, Verdieping en Management
Een leven lang leren en ontwikkelen wordt voor iedereen in de cumelasector steeds meer gewoon. De speciaal voor CUMELA Nederland ontwikkelde cyclus Bedrijfsleer is een driedelige serie voor aankomend ondernemers, kader en management in onze sector. De beproefde en succesvolle training biedt een volledig pakket trainingen om uit te groeien vakvolwassen, ondernemende manager.

Meer weten of inschrijven?
Klik hier voor nadere informatie. Bellen kan ook met Lajos Bax, 033 247 49 40.

 

 

 

Auteur: Herma van den Pol