Publicaties Cumelasector in Cijfers

21 februari 2017
Bij dit bericht treft u alle edities van Cumelasector in Cijfers (CiC) aan. Met deze periodieke publicaties zijn accountants en adviseurs nog beter op de hoogte van de laatste financieel-economische ontwikkelingen in de cumelasector.

Cumelasector
De cumelasector bestaat uit meer dan 3.000 ondernemers in groen, grond en infra in Nederland met ruim 30.000 medewerkers en een sectoromzet van bijna vier miljard euro.

Cumelasector in Cijfers
CiC informeert u periodiek over het reilen en zeilen van de sector, over CUMELA-Kompas Analyse, over kostenontwikkelingen en over de aanvullende dienstverlening van brancheorganisatie CUMELA Nederland.

Aanmelden en meer informatie
Wilt u dat wij uw accountant of adviseur informeren, mail dan naar info@cumela.nl. Vermeld daarbij de gegevens van uw adviseur (bedrijfs- of organisatienaam, adres, naam, telefoonnummer en e-mailadres). We hopen u en uw adviseur met CiC goed te informeren. Heeft u suggesties voor de volgende uitgave, behoefte aan meer diepgang of wilt u een gesprek met onze bedrijfskundig adviseurs, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Doel
De periodieke uitgave van CiC heeft sectorprofilering als doel. Dit betekent het publiceren van de cumelasector in cijfers: grootte, menskracht, geldstromen maar ook de werkvelden en unieke sectoreigenschappen.

Auteur: Dieuwer Heins