E-learning module 'Scholieren op de fiets'

25 augustus 2017
In een serie van korte berichten brengen we allerlei veiligheidsaspecten onder de aandacht met behulp van de E-learning Veilig (land)bouwverkeer en Mestgassen. Afhankelijk van de werkzaamheden die bij een seizoen of de actualiteit horen. Deze keer, omdat de scholen weer begonnen zijn: 'Scholieren op de fiets'.
E-learning (land)bouwverkeer

Scholieren op de fiets zijn vaak onvoorspelbaar in hun rijgedrag. Stoer doen, achterstevoren op de fiets zitten of met z’n drieën naast elkaar rijden. Wat zou jij doen in deze situaties?

Hoe reageer jij op fietsende kinderen op een smalle weg? Ben je het eens met het advies van de chauffeur in het filmpje? Doe de e-learning 'Scholieren op de fiets' (kost je maar een paar minuten) en fris je kennis weer op.

Wil je meer weten over veiliger werken met (land)bouwvoertuigen? Kijk dan ook eens naar de andere thema’s van de e-learning.

Tip: Open de e-learning op uw telefoon (www.landbouwverkeer.nl), kopieer en plak de link http://www.land-bouwverkeer.nl/schooljeugd in whatsapp en stuur hem door naar uw medewerkers. Of laat uw medewerkers in groepen van 2 of 3 mensen een module doorlopen. De onderlinge discussie is leerzaam!

Auteur: Theo Felten