Nieuwsbrief 2 Ruwvoer & Bodem

7 maart 2017
In de bijlage treft u de tweede nieuwsbrief aan vanuit het 4-jarige samenwerkingstraject over ruwvoer en bodem. In deze editie is er aandacht voor hulpmiddelen in de ruwvoerteelt, wel of geen vruchtwisseling in de gras- en maisteelt en antwoord op de vraag wat een tussengewas bij maïsteelt oplevert.
www.ruwvoerenbodem.nl
Ruwvoer & Bodem
Binnen Ruwvoer & Bodem wordt gewerkt aan een hogere ruwvoeropbrengst van uitstekende kwaliteit op een verbeterde bodem.
 
Samenwerkende partners
De PPS Ruwvoerproductie en Bodemmanagement is een samenwerking van Wageningen University and Research met Agrifirm, Barenbrug Holland b.v., Bionext, CUMELA Nederland, DLF b.v., DSV Zaden Nederland b.v., Euralis, ForFarmersGroup, J.Joordens, Zaadhandel b.v., Limagrain Nederland b.v., Louis Bolk Instituut, LTO Nederland, MOVO Zaden, NMB, Pioneer, Plantum, Syngenta,Vandinter SEMO b.v. en ZuivelNL.
CUMELA Nederland is deelnemer aan Ruwvoer & Bodem zodat cumelabedrijven toegang hebben tot de laatste kennis en inzichten over de ruwvoerteelt. 
 
Nieuwsbrief Ruwvoer & Bodem
De digitale Nieuwsbrief Ruwvoer & Bodem verschijnt 6 keer per jaar met nieuwsberichten over de PPS Ruwvoerproductie en bodemmanagement. Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws? Klik dan hier voor een gratis abonnement op deze nieuwsbrief.
 
Auteur: Maurice Steinbusch
Bron: PPS Ruwvoer en bodem. www.ruwvoerenbodem.nl