Maak een vliegende start als dronepiloot

9 oktober 2018
Misschien denkt u er over om drones en het verzamelen van data als dienst aan te gaan bieden. Laat u informeren over hoe u alle mogelijkheden optimaal benut. Bijvoorbeeld het gebruik van de data die met dronevluchten te verzamelen is. En wat kan en mag er binnen de wet- en regelgeving? Maak een vliegende start met de Oriëntatiecursus 'Werken met drones en data'.
Maak een vliegende start met de oriëntatiecursus Dronewerker

Na het volgen van deze voorlichtingscursus bent u op de hoogte van de belangrijkste wet- en regelgeving en verzekeringskwesties rondom het vliegen met drones, vliegtechniek, data analyseren en verwerken, het economisch potentieel van drones, kosten en baten en het vakkundig en legaal gebruik van drones.

Meld u snel aan voor deze unieke cursus!
De cursus wordt verzorgd door Emiel Frederiks, gediplomeerd dronevlieger, en Joost Iwema, adviseur van Aequator Groen & Ruimte. Volg deze orientatiecursus en u bent in staat om een afgewogen beslissing te nemen over het al dan niet investeren en inzetten van drones.

Meer informatie vindt u op de cursuspagina Orientatiecursus 'Werken met drones en data'. Daar vindt u ook de aanmeldknop (wel even inloggen). 

Geen lid van CUMELA Nederland maar wilt u wel deelnemen? Ga dan naar deze aanmeldpagina.
 

Auteur: Theo Felten